‘Sretni kolačić” u Westgateu

Westgate Shopping City, najveći hrvatski trgovački centar, organizirao je veliku humanitarnu akciju ''Sretni kolačić'' koja traje od 9. studenog do 16. prosinca, a u kojoj prilikom kupnje svakog kolačića posjetitelji daruju 3 kn Dječjoj bolnici Srebrnjak, te ostvaruju brojne popuste i pogodnosti za kupnju u Westgateu.

Posjetitelje ovog vikenda, osim prilike za učiniti dobro djelo, u razdoblju od petka, 16. do nedjelje, 18. studenog očekuje još jedan u nizu – Late Night Shopping s odličnim popustima i pogodnostima.

Noćna shopping avantura i prilike za uštedu

I ovoga puta, najveći hrvatski trgovački centar je pripremio senzacionalne popuste, a ovo su samo neki od njih:

  • Funky Fish nudi velikih 50% popusta na cjelokupan asortiman
  • Lisca i prafumerija Limoni osiguravaju 20% popusta na cjelokupan asortiman
  • Mana nudi 30% popusta na muške, ženske i dječje trenirke
  • Sony Center osigurava 10% popusta na cjelokupan asortiman
  • Wedding City na 10% popusta na kupnju gotovinom te 20% popusta na kupnju nakita

Poznati podržali akciju ''Sretni kolačić''

Posjetitelji koji odluče sudjelovati u ovoj hvalevrijednoj akciji, u razdoblju od 9. studenog do 16. prosinca, moći će ostvariti 30% popusta na cjelokupan asortiman u Lisci, Levi's-u, frizerskom salonu Simple, novootvorenoj trgovini Posteljina.hr, Benchu, O'Neill-u, Models Fashion Store-u i Nike-u, parfumerija Limoni nudi 25% popusta na cjelokupan asortiman, dok Panasonic nudi 10 posto popusta na cjelokupan asortiman.

U subotu, 17. studenog, s početkom u 17:30 h prodaji kolačića u Westgateu pomoći će Mladen Bodalec i Prljavo kazalište, dok će u nedjelju, 18. studenog, u isto vrijeme svojim dolaskom akciju uveličati i Gazde. Akciju su prošlog vikenda, za vrijeme proslave 3. rođendana Westgatea, podržale i mnoge poznate osobe, poput Nine Badrić, Tatjane Jurić, Ive Šulentić, Marijane Batinić, Željka Pervana i mnogi drugi.