Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

ST!llnessovo Globalno zatupljenje

Novi album mladog splitskog benda St!llness.

Izlazi dugo očekivani novi album grupe ST!llness pod nazivom "Globalno zatupljenje – Paket za preživljavanje" koji se od danas može naći u trgovinama. Ovim albumom ST!llness, ne samo da potvrđuje svoj status već unapređuje zvuk i svoj pristup stvaranju i muziciranju. Kako sami kažu za novi album, to je "Audiovizualni komplet recikliran za poticanje razmjene informacija i energije".

Njihov izričaj potkrijepljen je likovnim oblikovanjem kompletnog paketa za koji je zadužen Goran Škofić po ideji ST!llnessa i DVD-om u izradi kulturne internet televizije Transmeet.tv. Sav likovni i video materijal danas je direktno povezan sa sve češćim vizualnim izvedbama na koncertima, a za koji su odgovorni Trip to Zion visuals. Album je sniman u Kramasonik studiju kod Hrvoja Nikšića.

Kako smo spomenuli, novi album "Globalno zatupljenje – Paket za preživljavanje" donosi trinaest novih pjesama prepoznatljivog ST!llnessovog zvuka koji će oduševiti stare fanove i svakako pridobiti nove. Uz novi album dolazi i poklon DVD na kojem se nalaze svi dosadašnji spotovi grupe ST!llness, te snimke njihovih nastupa iz Doma sportova gdje su nastupili kao predrgupa TBF-u i s nastupa u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Zbog tehničkih razloga datum izlaska novog albuma malo je bio pomaknut, te se ST!llness želi odužiti svojim najvjernijim fanovima. Stoga svi koji su bili na koncertu ST!llnessa u Močvari 30.10. s ulaznicom s tog koncerta mogu ostvariti popust pri kupnji novog albuma.

Vrući Guzotress

Do studenog 2009. godine ST!llness je odsvirao stotinjak koncerata po raznim klubovima i dvoranama širom bivše države uključujući i velike festivale u regiji (EXIT festival x2, Seasplash x2 , IN-music festival, Riversplash, DOF…) dijeleći binu s velikanima ovih prostora, a i šire (The Prodigy, Misty in roots, Rambo Amadeus, Antenat, Dubioza Kolektiv, RDK, Đubrivo, Hladno pivo, Edo Maajka, Atheist Rap, Let 3 i drugi.)

Dva puta bili su gost TBF-u pred prepunim dvoranama Doma sportova. Kažu kako im je sa svima, a prije svega s publikom, bio užitak dijeliti vrijeme, prostor, energiju i informacije.

ST!llness je javnosti već predstavio najavni singl albuma i video spot za pjesmu "Guzotress". Radi se o fantastičnoj dancehall pjesmi koja će nas nastaviti grijati u nadolazećim hladnim danima. Specijalni gost na pjesmi "Guzotress" je MC Popay pravim imenom Saša Ostojić iz Kingstoned Sounda. Ostali gosti n albumu su Davor Vrdoljak – DJ VENOM iz JabbaTona, Hrvoje Nikšić iz Vještica i Luka Žužić na trombonu.

Pogledajte spot za pjesmu „Guzotress“!
SHE.HR DARUJE – REGISTRIRAJ SE I OSVOJI

SHE.hr i MENART daruju vam očekivani novi album grupe ST!llness pod nazivom "Globalno zatupljenje – Paket za preživljavanje"

Ako želite osvojiti CD, pošaljite nam mail na [email protected], s naslovom poruke –ST!llness, svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela.


Vaše prijave primamo do 23. studenog 2009., kada ćemo i  objavit dobitnika!
Sretno. 🙂

Vaš She.hr

Dragi naši,

dobitnica novog albuma ST!llness pod nazivom "Globalno zatupljenje – Paket za preživljavanje" osvojila je: KRISTINA SKLEPIĆ.

Čestitamo. Informaciju o preuzimanju CD-a dobiti će na mail.

VaŠ She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Duh i tijelo

Zabrinutost je instinktivan mehanizam uma želja koji se odnosi na preživljavanje.

She Book Club

Upravo zato samo za vas osigurali paket odličnih naslova uz koje će ovi dani proći u smijehu, zabavi, veselju…

Kultura

'Goran' je priča o životu i posljedicama koje naši postupci mogu imati.

Video box 1

Najiščekivaniji hrvatski film 2017. godine priča je o životu i posljedicama koje naši postupci mogu imati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.