Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Starke za maturalnu zabavu

Štikle nisu must have na maturalnoj – uz Converse tenisice budite cool i opuštene.

Za sve djevojke koje na maturalnu zabavu ne žele nositi štikle jer im jednostavno nikad nisu bile dio outfita, Converse je osmislio super rješenje – All Star visoke tenisice, prigodno ukrašene šljokicama.Čak 100 godina nakon što su proizvedene prve "Starke", njihova popularnost ne jenjava, modno su obilježje cool generacija. Tako je i u ultra popularnoj vampirskoj sagi "Twilight", glumica Kristen Stewart, filmski Bella Swan na maturalnu došla u Jack Purcell Converseicama, tj. jednoj tenisici jer joj je druga noga bila u gipsu.Stewartova je također i na crvenom tepihu kombinirala svečanu haljinu i "Starke", te izgledala buntovno, pomalo punkerski, a opet prekrasno.Converse je maturalne tenisice lansirao uz slogan "Mi smo zabavni na spoju", a osim dvije varijacije šljokičastih u izboru su kožne u crnoj i bijeloj boji, srebrne i reljefne i s bodljama. Cijena tenisica se kreće od 55 do 80 dolara.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Fashion report

Bez obzira na model, tenisice i ove jeseni ostaju visoko na ljestvici obaveznih modnih trendova.

Trendovi

Proljetni dani koje će uljepšati tenisice u svim bojama!

Fashion report

Nova kolekcija ostaje vjerna sanjivoj Shuz. estetici, tako da je paleta boja koja prevladava pastelna, nježna i eterična.

Fashion report

Sofisticirane i elegantne. Deichmann kao najveća maloprodajna trgovina obućom u Europi u novoj sezoni predstavlja modele u zemljanim i nježnim bojama.

Advertisement