Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Startas za sve nas!

Hodajte ukorak sa svjetskim modnim trendovima u startasicama.

Iznova super popularne tenisice "Startas", koje su se prvi put pojavile 1976. godine imaju novi izgled. Iz pada u zaborav ih je izvukao dizajner Mauro Massarotto i njegov kreativni studio Sheriff & Cherry.

Za startasicama luduju i u Londonu

– Startasice su dio mog djetinjstva. Odrastao sam ispred trgovine Borova u Rovinju. Interesirao me spoj tradicije tvornice Borovo i aktualnijeg pristupa tržištu te sam bio siguran da startasice mogu i moraju dobiti svoj svjetski plasman, govori Masarotto.

Do sada su u Hrvatskoj i svijetu predstavljene tri serije Masarottijevih startasica, od kojih je 50 modela od kanvas platna i kože. Postoji jedanaest boja osnovne linije, 30-ak printova i desetak kožnatih modela u raznim bojama.

– Ljudi su ponosni na to što je "Startas" prvi domaći brend za kojim luduju od Europe do Azije i Amerike. Dobili smo par izloga jako prestižnih dućana, a osim Srbije, Slovenije, Japana, Italije, Španjolske, Andore, Njemačke, Francuske i SAD. U samo dva tjedna rasprodane su u Londonu. Mislim kako možemo biti više nego zadovoljni, te da pred nama stoji veliki izazov, govori Mauro.

Gdje kupiti startasice?


U četvrtak, 5. ožujka u novootvorenoj galeriji Hrvatskog dizajnerskog društva u Zagrebu otvara se prva službena izložba u tom prostoru i to Startas projekta. Tamo ćete moći vidjeti razvoj projekta kroz ilustracije, fotografije i brdo startasica.

– Za "Startas" više nije važno bavite li se sportom, koliko godina imate, kojeg ste spola, odakle ste i čime se bavite jer namijenjen svim generacijama, govori Mauro.

U Hrvatskoj Startas tenisice prodaju se u Sheriff&Cherry dućanima u Zagrebu i Rovinju, koncept trgovini Prostor u Zagrebu, te odabranim BOROVO dućanima diljem Hrvatske.

– Za budućnost najavljujem suradnju s brandom Lacoste, ali o tome više na proljeće, govori Massarotto.

Prepoznatljivi hrvatski brend dalje korača intenzivno plavom bojom gumene potplate, a nezaboravne startasice stvaraju novu povijest.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Klompe su zadržale svoj prvobitni izgled, a danas se koriste u brojnim medicinskim ustanovama jednako kao i u kućnoj upotrebi.

Fashion report

Kanadski brend ALDO, poznat po kvalitetnim i udobnim proizvodima, lansirao je liniju održivih modela obuće i modnih dodataka.

Zanimljivosti

Što ponijeti? Kakvo će vrijeme biti? Treba sastaviti listu svih stvari, da se nešto ne zaboravi?

Fashion report

Kolekcijom dominiraju romantični detalji i osjećaj suvremenosti u svakome šavu dok se cvjetni uzorak miješa s retro vijugama u jarkim i pastelnim bojama koje ovu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.