Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Stigao je LG Optimus Black

Elegantan pametni telefon sa zaslonom superiorne svjetline za optimalnu vidljivost na suncu.

LG Electronics, globalni predvodnik i tehnološki inovator u mobilnoj komunikaciji, objavio je da je na našem tržištu dostupan novi 'pametni telefon' iz serije Optimus – LG Optimus Black P970. Ovaj predstavnik nove generacije u dizajnu pametnih telefona, dostupan je u T-Mobile ponudi po cijeni već od 498 kuna u EXTRA total tarifama.

Težine nevjerojatnih 109 g i debljine svega 9.2 mm sa suptilno dizajniranim lukovima koji ga vizualno čine još tanjim, ovaj uređaj je idealan za korisnike koji žele naglasiti svoj stil. Osim što elegantni LG Optimus Black predstavlja savršen mobilni modni dodatak, njegov zaslon veličine 4 inča po prvi put na tržištu mobilnih telefona koristi tehnologiju NOVA koja ga čini najosvjetljenijim, najjasnijim i najčitljivijim. Korisnici tako mogu uživati u jedinstvenom iskustvu uporabe čak i na najjačem suncu, jer se unaprijeđenim prikazom spektra boja i osvjetljenjem jakosti 700 nita postiže optimalna vidljivost.LG Optimus Black također nudi jednostavnije i prirodnije iskustvo pregledavanja interneta, čitanja mailova ili pisanja dokumenata pomoću više stupnjeva svjetline i čistih bijelih nijansi za prikaz istinski crne i bijele boje koje omogućuju idealno iskustvo gledanja. Uz veću osvijetljenost, a u usporedbi s konvencionalnim LCD-om, zaslon s tehnologijom NOVA znatno smanjuje potrošnju energije i to do 50% tijekom uporabe u zatvorenom prostoru.LG Optimus Black koristi značajku Wi-Fi DirectTM za brz i iznimno stabilan prijenos podataka između mobilnih uređaja te donosi dvije kamere – glavnu razlučivosti 5 MP te prednju kameru od 2MP.

Uz jednostavniji i brži pristup aplikacijama i sadržajima, Optimusovo korisničko sučelje 2.0 omogućava korisnicima izravan pristup porukama, mailovima te propuštenim pozivima, čak i kad je zaslon zaključan, samo jednim dodirom prsta. Korisničko sučelje nudi prepoznavanje još složenijih radnji, i to pokretima, kao što su podizanje, trešnja i tapkanje za pozivanje, aktiviranje kamere ili slušanje glazbe.

Uređaj LG Optimus Black je optimiziran za korištenje operativnog sustava Android 2.2 (Froyo) uskoro nadogradivim na verziju Android 2.3 (Gingerbread) s baterijom snage 1500 mAh koja osigurava dovoljno energije za rad na mobitelu cijelog dana, čak i pri maksimalnoj osvijetljenosti zaslona.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Otvaranjem redizajniranog Xiaomi Storea u Zagrebu, u suradnji s ovlaštenim distribucijskim partnerom tvrtkom Bijelić Co, Xiaomi će dodatno pojačati vidljivost svojih proizvoda i prisutnost...

Zanimljivosti

Xiaomi je i ovog puta oduševio korisnike diljem svijeta i to s potpuno nova tri modela izvanrednih karakteristika.

Zanimljivosti

Pokušali smo sastaviti popis najboljih video igara sa sportskom tematikom koje su, svaka u svoje vrijeme, natjerale stotine milijuna ljudi diljem svijeta da satima...

Duh i tijelo

Kava, hrana i ostali zločini protiv sna.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.