Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Štikle – za dobar seks

Cipele na visoku petu imaju pozitivan učinak na seksualno zadovoljstvo žene.

Teško je ne voljeti cipele na visoku petu, kada žene nas one tako prekrasno izdužuju, čine višljima, a naše noge postaju zavodljivo duuuuge i sexy. No, da li ste znali da one i poboljšavaju seksualni život žena?

Intimatemedicine.com prenosi priču o talijanskoj urologinji Marii Cerrutto (koja i sama voli nositi cipele na visoku petu), koja je provela istraživanje o tome kako visoke pete utječu na seksualni užitak žena.

Cerutto je provela istraživanje u kojem je sudjelovalo 66 žena do 50 godina starosti, te došla do rezultata da nošenje peta od 6 cm centimetara značajno poboljšava rad vaginalnih mišića te samim time pospješuje zadovoljstvo žena prilikom seksualnog odnosa.

Ona tvrdi kako je puno žena koje imaju problema s provođenjem tzv. Kegelovih vježbi (pomažu ojačati dno zdjelice, oporavljaju tonus mišića nakon porođaja, a nazvane su prema dr. Arnoldu Kegelu, ginekologu koji ih je i osmislio), a upravo nošenje cipela na visoku petu može biti efikasno rješenje.

Čvrsti mišići zdjelice poboljšavaju funkcioniranje mjehura, crijeva i maternice. Naravno, sve ovo vrijedi ako vaše visoke pete ipak nisu previsoke. Doduše, mi žene smo slabe upravo na one visoke od 10-12 cm, no uputno je da nošenje toliko visokih peta smanjimo čim više, jer rezultira problemima s leđima i nogama.

Naravno, nigdje ne piše da s njima ne smijete dočekati svog dragog u krevetu.


      

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks i osjećaji

Kada govorimo o rodovima ili seksualnim orijentacijama, danas postoje mnoge, što nije čudno da značenja nekih može zbuniti.

Savjeti stručnjaka

Uz sve tabue i zablude koje okružuju žensko intimno zdravlje i daju krivu perspektivu u kritičkim raspravama, teško je odvojiti istinu od mitova.

Seks

Obdareni ili ne, ako „On“ ne stoji, od seksa ništa.

Seks

Malo smo istražili najčešće mitove i istine o seksu u dugotrajnim vezama te vam donosimo 8 najčešćih mitova u nastavku teksta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.