Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Štikle – za dobar seks

Cipele na visoku petu imaju pozitivan učinak na seksualno zadovoljstvo žene.

Teško je ne voljeti cipele na visoku petu, kada žene nas one tako prekrasno izdužuju, čine višljima, a naše noge postaju zavodljivo duuuuge i sexy. No, da li ste znali da one i poboljšavaju seksualni život žena?

Intimatemedicine.com prenosi priču o talijanskoj urologinji Marii Cerrutto (koja i sama voli nositi cipele na visoku petu), koja je provela istraživanje o tome kako visoke pete utječu na seksualni užitak žena.

Cerutto je provela istraživanje u kojem je sudjelovalo 66 žena do 50 godina starosti, te došla do rezultata da nošenje peta od 6 cm centimetara značajno poboljšava rad vaginalnih mišića te samim time pospješuje zadovoljstvo žena prilikom seksualnog odnosa.

Ona tvrdi kako je puno žena koje imaju problema s provođenjem tzv. Kegelovih vježbi (pomažu ojačati dno zdjelice, oporavljaju tonus mišića nakon porođaja, a nazvane su prema dr. Arnoldu Kegelu, ginekologu koji ih je i osmislio), a upravo nošenje cipela na visoku petu može biti efikasno rješenje.

Čvrsti mišići zdjelice poboljšavaju funkcioniranje mjehura, crijeva i maternice. Naravno, sve ovo vrijedi ako vaše visoke pete ipak nisu previsoke. Doduše, mi žene smo slabe upravo na one visoke od 10-12 cm, no uputno je da nošenje toliko visokih peta smanjimo čim više, jer rezultira problemima s leđima i nogama.

Naravno, nigdje ne piše da s njima ne smijete dočekati svog dragog u krevetu.


      

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Svaka žena ponekad osjeća bol tijekom seksualnog odnosa. INTIMINA objašnjava zašto.

Seks i osjećaji

Osobe koje imaju stresan život ponekad dožive da se njihovi svakodnevni problemi preliju u krevet i unište seksualnu želju.

Seks i osjećaji

Znate li išta o swinganju, osim što imate najvjerojatnije pretpostavku da je to zamjena za varanje?

Savjeti stručnjaka

Svjetski dan spolnog zdravlja obilježavamo 4. rujna kao podsjetnik da je spolno zdravlje važan dio cjelokupnog zdravlja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.