Sting u Zagrebu s osobnim kuharom

U ovom popularnom valu instant glazbe, životne jurnjave kroz tonove na zahtjev, iPoda, iPada, skidanja glazbe s interneta, Lady Gaga, Justina Bibera i svih onih novih izvođača koji su danas tu, a sutra tko zna gdje, postoje neke glazbene veličine od kojih učimo da je stvaranje glazbe proces kreativnosti i znatiželje i da bez tog procesa, koji može dugo trajati, glazba ne može izazvati onu osnovnu misao, emociju.

Jedna od tih glazbenih veličina jest Sting, izvođač koji nas je već mnogo puta iznenadio svojom kreativnošću i jednostavnošću, dok njegove skladbe od vremena benda The Police do danas izazivaju valove emocija već pri prvim taktovima. Upravo zbog toga čast je još veća što će Zagreb ugostiti ovog 'svemirca u današnjoj glazbi' koji će donijeti glazbeno osvježenje u pakleno vrućim danima i to već u srijedu, 27. lipnja.

Koncert, za koji i sam Sting tvrdi da će biti čvrsti rockerski show, počinje u 20 sati i biti će to ekskluzivna večer sa Stingom i njegovim bendom koji broji pet članova, a provest će nas kroz 25 godina svoje karijere.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, te na dan koncerta i na blagajni Arene od 9 do 21 sat. S obzirom na to da je izvođač otpustio određeni kontingent ulaznica na donjoj tribini, te je povećan kapacitet gornje tribine, ulaznice svih kategorija su u prodaji i to po slijedećim cijenama: parter 300 kn, donje tribine 360 kn i gornje tribine 250 kn.

Sting sa sobom u Zagreb, u koji dolazi iz Budimpešte na dan koncerta, dovodi osobnog kuhara koji će mu kuhati njegova omiljena jela. Ujedno, po Zagrebu će se voziti u Mercedesu E klase, a zadržati će se do četvrtka kada odlazi na novi koncert svoje Back to Bass turneje.

S obzirom na to da je postao i proizvođač crnoga vina u svojoj vili u Toscani, te je prigrlio mediteranski način života, boravak u Hrvatskoj će mu biti potpuno prirodan i ugodan kao i do sada, a da bi upotpunili doživljaj, na poklon će dobiti jednu košaru punu autohtonih proizvoda s Jadranske obale kao i autohtono hrvatsko vino Dingač.

Ovaj kralj dalmatinskih vina, prvo je zaštićeno vrhunsko vino još davne 1964. godine te je jedino svjetsko vino koje na svojoj etiketi ima magarca. Dobitnik je mnogih nagrada i jedno od najpoznatijih naših vina u svijetu. Sigurni smo da će se Sting oduševiti izborom i okusom.

Zato imamo ozbiljnih razloga vjerovati da će se Sting na ovom koncertu u Zagrebu odlično provesti, baš kao i njegova publika, jer što se u životu može poželjeti više od vina, hrane i dobre glazbe? Vidimo se na koncertu!