Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Brinimo jedna o drugoj

Stiže nam napitak za sunčanje

Jedna žličica pruža zaštitu za tri sata

Dani klasičnih krema za sunčanje su iza nas jer se na tržištu pojavila prva zaštita od štetnih UV zraka koja se koristi oralno.

Dotična voda djeluje jednako poput kreme sa zaštitnim faktorom 30 i primjenjuje se iznimno jednostavno. Naime, prema američkoj kompaniji Osmosis Skincare tekućina djeluje tako da molekule vibriraju na površini kože i odbijaju 97 posto štetnog UVA i UVB zračenje.

suncanje tekstCijena ovog čarobnog napitka za sunčanje je 17 funti, a prodaje se u bočicama od 100 ml. Također, možete birati između tekućine koja pruža potpunu zaštiti i one koja djeluje slično ulju za sunčanje.

Kako biste mogli bezbrižno uživati u ljetnim radostima potrebno je popiti 2 ml napitka svaka 4 sata i to sat vremena prije izlaganja suncu.

Da će ovaj proizvod imati snažan odjek potvrđuju i pozitivna svjedočanstva ljudi koji su ga koristili i za koje je krema za sunčanje stvar prošlosti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Budi fit

U većini slučajeva, osjećaj dehidracije jednak je osjećaju žeđi. No ipak, ponekad bi taj osjećaj mogao izostati ili bi vas tijelo moglo upozoriti na...

Gastronomija

Kako ne biste po cijele dane pili samo vodu, tvorničke sokove ili pivu, isprobajte jedan od ovih kreativnih napitaka.

She Book Club

Od klasika i ljubavnih romana preko lijepe književnosti, do povijesnih romana i fantasyja, izdavačke kuće Znanje i Vorto Palabra pripremile su naslove koji će...

Budi fit

Razgovarali smo s fitness trenerom i promotorom zdravog načina života, Marijem Valentićem, i doznali sve odgovore vezane za ljeto i vježbanje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.