Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zdravlje

Stiže nam napitak za sunčanje

Jedna žličica pruža zaštitu za tri sata

Dani klasičnih krema za sunčanje su iza nas jer se na tržištu pojavila prva zaštita od štetnih UV zraka koja se koristi oralno.

Dotična voda djeluje jednako poput kreme sa zaštitnim faktorom 30 i primjenjuje se iznimno jednostavno. Naime, prema američkoj kompaniji Osmosis Skincare tekućina djeluje tako da molekule vibriraju na površini kože i odbijaju 97 posto štetnog UVA i UVB zračenje.

suncanje tekstCijena ovog čarobnog napitka za sunčanje je 17 funti, a prodaje se u bočicama od 100 ml. Također, možete birati između tekućine koja pruža potpunu zaštiti i one koja djeluje slično ulju za sunčanje.

Kako biste mogli bezbrižno uživati u ljetnim radostima potrebno je popiti 2 ml napitka svaka 4 sata i to sat vremena prije izlaganja suncu.

Da će ovaj proizvod imati snažan odjek potvrđuju i pozitivna svjedočanstva ljudi koji su ga koristili i za koje je krema za sunčanje stvar prošlosti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Uporaba dezodoransa netom poslije brijanja sada je moguća uz učinkovitu i baršunasto nježnu njegu NIVEA Original Care antiperspiranta!

Život u dvoje

Nekoliko je slatkih jednostavnih, zanimljivih i romantičnih ideja.

Savjeti i preporuke

Smilje u svom sastavu sadrži ljekovite italodione, regenerirajuće neterpenske di-ketone, monoterpenske alkohole, monoterpene, estere, eterična ulja, gorke tvari, bioflavonoid i arzanol.

Savjeti i preporuke

Već je sredina osmog mjeseca, no to ne znači da ste propustili priliku za ljetovanje ove godine!

Advertisement