Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Video box 1

Stiže nova Norveška serija – Dobro došli u Utmark

Govori o prihvaćanju svih životnih iznenađenja i dotiče se svih aspekata koji nas čine ljudima: ljubavi, smrti i transvestizma.

Nova HBO Europe serija iz Norveške „Dobro došli u Utmark“ (Welcome To Utmark)  imat će premijeru večeras, 18. travnja na HBO GO-u, kada svih osam epizoda dolazi u ponudu.

Svi znaju sve u ovom osamljenom kutku nordijskog sjevera. Ali vremenske prilike u Utmarku čudne su i divlje, a autsajderi ne prolaze uvijek dobro. Kad se pojavi nova optimistična učiteljica, nada se novom početku. No uskoro će saznati da je jedina osoba koja se u ovom gradu ponaša približno zrelo , 12-godišnja djevojčica.

Kroz Utmarkove likove pune problema, ali veće od života, serija govori o pronalasku svog mjesta – bilo da je riječ o nalaženju sebe nakon što vas je napustio partner, pokušaju odrastanja, nastavljanju života nakon smrti voljene osobe ili jednostavno istjerivanju duše pokojnog supruga iz vašeg tijela egzorcizmom.

Govori o prihvaćanju svih životnih iznenađenja i dotiče se svih aspekata koji nas čine ljudima: ljubavi, smrti i transvestizma.

 

 

Glavne uloge tumače Tobias Santelman, Marie Blokhus, Alma Günther i Stig Henrik Hoff, a u ostalim ulogama im se pridružuju Marius Lien, May-Linda Kosumovic, Rozafe Chelaj, Gard Bjørnstjerne Eidsvold, Nils Johnson, Ingrid Vollan, Ingvild Holthe Bygdnes, Kamilla Grønli Hartvig, Maria Bock, Jonas Strand Gravli, Niklas Gundersen, Ingunn Øyen, Frank Kjosås, Nader Khademi, Pelle Heikkilä i Eero Milonoff.

Autor i scenarista serije je Kim Fupz Aakeson, a režiju potpisuje Dagur Kári. Producenti su Finn Gjerdrum i Stein Kvae za Paradox Film, a izvršni producenti za HBO Europe su Hanne Palmquist, Camilla Curtis i Steve Matthews.

Ne propustite

Zanimljivosti

Četiri filma prikazuju glavnu junakinju kako otkriva svoju unutarnju snagu u suočavanju s prošlošću, traumama, mračnim tajnama i izazovima obiteljskog života.

Zanimljivosti

Jer nismo samo supruge, majke i kraljice

Zanimljivosti

U seriji Agatha Christie: Ubiti je lako, s Davidom Jonssonom u glavnoj ulozi Lukea Fitzwilliama, očekuje nas fascinantna kombinacija pozorne kinematografije, izvanrednog dizajna kostima...

Zanimljivosti

Uoči premijere serije Jadnici, imali smo priliku razgovarati s glavnim junacima priče

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.