Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Stiže novi broj magazina Mame&klinci

O jeseni i mnogim njezinim temama koje zanimaju mame, kao i mnoštvo ideja i savjeta, tu je jesenski besplatni online magazin Mame&klinci.

Vratili smo se s godišnjih odmora, započeli novu školsku sezonu, neki su po prvi puta krenuli u vrtić i sve lagano ulazi o onaj radni ritam. Ispratili smo ljeto i dočekali jesen. A jesen je uvijek nekako izazovno razdoblje, stižu kiše, hladnije vrijeme i puno toga što ne volimo. Jednako tako donosi i alergije, prehlade, gripe, stres na poslu, budžetiranje, planiranje i pripreme za sljedeću poslovnu godinu. Zato trebamo biti pažljivi prema sebi i svojim ukućanima, pripaziti na prehranu i potaknuti ih na zdraviji način života. Izađite u šetnju, uživajte u jesenskim bojama i darovima. 

Pravite zimnicu, otiđite kupiti kestenje, budite kreativni i ne dozvolite da vam nadolazeći olovni dani kojih će biti sve više i više utihnu osmijeh na licu.

O jeseni i mnogim njezinim temama koje zanimaju mame, kao i mnoštvo ideja i savjeta, tu je jesenski besplatni online magazin Mame&klinci. Pogledajte samo koliko zanimljivih radionica imate za svoje klince kako bi ih zabavili i educirali.

Poučni članak o pubertetu i svemu što pubertet donosi, a tu je i predstavljanje nove knjige o vršnjačkom nasilju, pročitajte kako predstaviti svog novog partnera djeci, naučite nešto o zdravoj prehrani. Pronađite inspirativne ideje za igranje, prijedlog kako napraviti girlande za vaš obiteljski party, zanimljivosti o braku, kolumne, savjeti za zdravlje, a za užitak tu je putovanje u Tajland…..

Ma zavirite u magazin i pogledajte sami – Mameklinci-magazin-2

Pročitajte još

Događanja

Ima tu još mnogo toga, zato slobodno kliknite ovdje Mame&klinci magazin ljeto 2018 i pregledajte ili preuzmite svoj magazin i uživajte u čitanju.

Dobar posao

Ovu subotu se u West-Innu održala, po prvi puta, konferencija "Mame&klinci".

Advertisement