Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Stiže novi roman Marijane Perinić “Jesi online?”

Kvalitetu i aktualnost novog Marijaninog romana Jesi online?, napisanog u formatu dopisivanja putem mobilnih aplikacija (Facebook, WhatsAPP, Viber, Skype, Gmail, poslovni mail…), prepoznalo je Ministarstvo kulture.

Nakon ostvarenog značajnog uspjeha i rasprodanih naklada zbirke priča sa stand up comedy nastupa Gore ne može (izdavač Vuković & Runjić, 2010.) i romana Šaka suza, vrića smija (izdavač Centar za kreativno pisanje, 2012.), Marijana Perinić, poznata hrvatska spisateljica, stand up komičarka, imitatorica i voditeljica objavila je novi roman.

Kvalitetu i aktualnost novog Marijaninog romana Jesi online?, napisanog u formatu dopisivanja putem mobilnih aplikacija (Facebook, WhatsAPP, Viber, Skype, Gmail, poslovni mail…), prepoznalo je Ministarstvo kulture dodijelivši mu potporu za poticanje književnog stvaralaštva, dok se reakcije čitatelja očekuju nakon 8. lipnja, kada će se u 20,00 sati u „Atriju-TORTE i to“ održati predstavljanje knjige.

Jesi online? roman je u kojemu autorica na sebi svojstven, brz, duhovit, način ulazi u virtualni prostor napučen humanim namjerama, ljubavlju, srećom, stresom, strahom, smijehom, suzama, povjeravanjem, ali i mračnim tajnama, neuobičajenim navikama i lažima, u prostor koji je kulisa njene priče o pet ženskih sudbina, obiteljskim tajnama, pogrešnim odlukama i bolnim istinama.

Predstavljanje romana vodit će Iva Šulentić, o knjizi će uz autoricu i ilustratora i dizajnera naslovnice knjige, Nika Titanika govoriti književnica Milana Vuković Runjić, ovogodišnja dobitnica nagrade Grada Zagreba, a o stvarnosti društvenih mreža i virtualnih prijateljstava poznata psihologinja i publicistica Mirjana Krizmanić.

MarijanaPerinić

Stand-up komičarka i spisateljica Marjana Perinić iza sebe ima više od 400 nastupa u hrvatskim klubovima te brojna gostovanja diljem regije. Pokrenula je prvi tematskim stand-up comedy show u regiji o muško-ženskim odnosima Štiklom u mozak, loptom u dupe, koji već godinama bilježi izvanredan uspjeh. Od 2013. godine organizira i vodi književne večeri pod nazivom Ženska priča, na kojima ugošćuje uspješne hrvatske autorice književnosti i publicistike.

Trenutačno je vjerojatno najpoznatija po imitiranju aktualne predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović budući da na kanalu YouTube njezini nastupi broje stotine tisuća pregleda.

[box style=”0″]

Jedna će sretnica među prvima postati vlasnica knjige “Jesi online?”.

Što trebate? Pošaljite mail na [email protected] :

  • stavite naslov ONLINE
  • dodajte svoje kontakt podatke
  • lajkajte naš Facebook profil
  • obavezno nam odgovorite koliko ste dnevno online

Prijave primamo do 9. lipnja, točno u podne.

Dobitnica: Željka Čakanić Herout.

[/box]

Više

Zanimljivosti

Pokušali smo sastaviti popis najboljih video igara sa sportskom tematikom koje su, svaka u svoje vrijeme, natjerale stotine milijuna ljudi diljem svijeta da satima...

Duh i tijelo

Iako ste možda znali da trebate vježbati tijelo, jeste li znali da bi moglo biti važno i vježbanje mozga?

Celebrity

Viber i Severina, nakon velikog uspjeha prethodne suradnje, kojom je Severina potvrdila svoju titulu kraljice estrade, odlučili su ponovno ujediniti snage povodom njezine turneje...

Celebrity

Severinine naljepnice biti će besplatne za preuzimanje na Viber Sticker Marketu sljedeća dva mjeseca, jednom kad su skinute, mogu se razmjenjivati čak i nakon...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.