Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Što boja laka za nokte govori o vama?

Crvena je samopouzdanje, a bijela novi početak

Jeste li se ikada zapitali kako birate boju laka za nokte i zašto se ponekad onaj crveni čini kao jedina opcija, dok u nekim drugim situacijama ne možete podnijeti njegovu jarku boju. Naime, prema istraživanja boja laka puno govori o vašoj osobnosti, ali i trenutnom raspoloženju.

Crvena: samouvjerena

Kažu da muškarci na ženama najviše vole crvene nokte, što niti ne čudi jer oni odaju dojam samopouzdanja i snage. Osim toga, nitko ne može osporiti seksepil kojim zrači ova vatrena nijansa.

Žuta: vedra

Vlasnice žutih noktiju odvažne su, neustrašive i iznimno vedre osobe koje je ne boje izazova. Žuta boja daje energiju, ali je i jedna od najuočljivijih.

zutiZelena: široke ruke

Žene koje vole zeleni lak za nokte pravi su duhovni tipovi i često jako dobro prijatelji, uvijek spremni za udijeliti pokoji savjet.

Narančasta: društvena

Vi činite okosnicu društva i uvijek ste u potrazi za novima načinima zabave.

Plava: pouzdana

Plavu boju povezuju sa stabilnošću. Osim toga, mnogi vjeruju kako upravo ona pridonosi opuštanju tijela i uma. Naša najdraža verzija ove boje je tirkiza koja se savršeno uklapa u ljetnu viziju noktiju.

plavaRužičasta: romantična

Nokti obojeni u ružičasto nisu rezervirani samo za romantična druženja, već mogu biti odraz vašeg generalnog stanja. I dok svijetle nijanse otkrivaju djevojčicu u vama, one tamnije bude strast.

Bijela: spremna za novi početak

Bijela boja simbolizira novi početak. Bez obzira na to kupujete li novi dom, odlazite na novo radno mjesto ili vas čeka godišnji odmor promjena uvijek dolazi s noktima u bijeloj boji, koja otvara bezbroj mogućnosti.

Crna: moćna

Nokti crne boje bude strahopoštovanje i služe kao svojevrsna zaštita od vanjskog svijeta. Oni govore: ‘Nitko se neće zezati sa mnom!’

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Pametnim izborom zidnih boja svoj ćete dom učiniti savršenim mjestom za život. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako to učiniti, odnosno s kojim...

Duh i tijelo

Postoje načini da se relativno jednostavno i brzo oslobodimo negativnih emocija i vratimo stabilnost koja nam je prijeko potrebna

Duh i tijelo

Djevojčice plaču, dječaci negativne emocije ,,čuvaju u sebi“.

Beauty report

Nokti su svakako detalj na našim rukama koji žene rado ukrašavaju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.