Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Što govori oblik usana?

Izgled usana odaje osobnost i karakter osobe.

Osobnost se može vidjeti u mnogim značajkama tjelesnog izgleda. Nečiji hod i pokreti, ali i oblik usana mogu odavati karakter osobe i pokazivati način na koji se ona sama vidi. Pročitajte što određeni oblik usana govori o svojim vlasnicama i naše savjete kako naglasiti ljepotu vaših usana.

Pune usne

Žene koje imaju pune usne, kao Angelina Jolie i Scarlett Johansson su hrabre i sigurne u sebe. Također, vlasnice savršeno punih usana znaju se dobro zabavljati.Ovaj oblik usana ne treba olovku za usne, već je dovoljno samo sjajilo i ruž u boji usana.

Tanke usne

Tanke usne su znak mirne i uravnotežene osobnosti svjesne najmanjih detalja. Žene koje imaju usne poput Gwyneth Paltrow, Heidi Klum i Kate Hudson su intuitivne i osjećajne. Ponekad izgledaju kao da su skromne i sramežljive.Za povećavanje volumena usana, koristite neutralnu ružičasto bež olovku ili ruž i namažite preko cijelih usana. Zatim nanesite prozirno sjajilo za usne da biste naglasili usne i dali im više volumena.

Oblik srca

Hayden Panettiere i Reese Witherspoon imaju usne oblikovane kao srce ili mašna, a takve usne su iznimno zavodljive i senzualne. Neovisnost i samopouzdanje osobine su koje nose vlasnice takvih usana. Iznimno im je izražena potreba za ljubavi i dobrotom.Ovim usnama pristaju nijanse svih boja, od jakih dubokih do nježnih prirodnijih tonova.

Široke usne

Anne Hathaway i Julia Roberts imaju široke usne koje govore da imaju velik krug prijatelja s različitim interesima. Kao perfekcionisti, osobe s takvim usnama vrlo su uspješne i talentirane te vole preuzeti sudbinu u svoje ruke.Usne našminkajte koristeći olovku za usne, a za dan odaberite svjetliju nijansu ruža, dok tamniji mat ruž nosite navečer.

Usne sa spuštenim uglovima

Žene koje imaju usne s uglovima spuštenima prema dolje, poput Natalie Portman i Renee Zellweger, tajanstvene su i dobro čuvaju svoju privatnost. Ljudi ih vide kao egzotične i oštroumne osobe, ali one mogu biti vrlo izbirljive i teško im se može udovoljiti.Usnama sa spuštenim uglovima najbolje pristaju prozirne neutralne boje, a za dojam bolje proporcionalnosti usana poigrajte se s olovkom za usne i ružem.

Okrugle usne

Drew Barrymore i Rachel Bilson imaju male, okrugle usne koje nalikuju na gumb. Pomalo su buntovne i sklone flertu.Ove usne uvijek izgledaju napućene i seksi i pristaje im sjajilo u boji. Želite li produljiti prirodan oblik usana, nanesite olovku za usne izvan vanjskih kutova usana.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

VJEČNICI su 25. film iz Marvelovog filmskog svijeta i donose sasvim novu pustolovinu o deset superjunaka koji nikad dosad nisu bili viđeni na velikim...

Budi fit

Istraživači su proučavali 1.000 ispitanika i analizom utvrdili šest najčešćih položaja spavanja: fetus, klada, čežnja, vojnik, slobodni pad te morska zvijezda.

Beauty report

Usne su vrlo moćno oružje koje žene koriste tijekom zavođenja jačeg spola. Mame na poljupce i pobuđuju erotičnost.

Duh i tijelo

Bilo da idete na razgovor za posao, upoznajete nove suigrače ili pak želite prići osobi koja vam se sviđa, druga osoba će stvoriti neki...

Advertisement