Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Što izbjegavati tijekom intimnog odnosa

Šteta bi bilo da se nađete kraj nekoga s kim vam je lijepo, krenete sa seksom i onda sve upropastite zbog glupe, nepromišljene izjave.

Šteta bi bilo da se nađete kraj nekoga s kim vam je lijepo, krenete sa seksom i onda sve upropastite zbog glupe, nepromišljene izjave. I muškarci znaju često biti osjetljivi samo više puta neće priznati. Zbog nekih poteza bi se čak mogla veza i raspasti ili mu možete narušiti samopouzdanje što opet neće donijeti pozitivne rezultate za vrijeme seksa.

Suzdržite se od nepotrebnih pitanja

Sve teme nevezane za seks je u tim trenucima najbolje izbjegavati. Odnosno poželjna su samo pitanja vezana za radnje i poze koje želite zauzeti. Ako vam i padne na pamet neki prijedlog za vikend ili sutrašnji ručak, probajte ga iste sekunde zaboraviti i sjetiti ga se tek nakon sat do dva. Još je gore ako se sjetite da nešto niste napravili, pa se jednostavno usred seksa dignete, obučete i nestanete to obaviti. Ostaviti ga nezadovoljenog veliki mu je udarac. Naravno, ako je nešto od životne važnosti i dogodi se samo jednom – muškarac će preživjeti.

Na spominjite bivšeg

Čim rečenica počinje s “Moj bivši je znao… ” njemu se sigurno već digla kosa na glavi, a nešto drugo mu se spustilo. Zaboravite na bivšeg i potpuno se posvetite aktualnom dečku. Usporedbe zaboravite. Samo si zamislite da on vama kaže što mu je bivša sve radila – ne bi ni vama više bilo ni do čega, a najmanje do seksualnih igrica.

Ne glumite

Možda vam se čini da muškarce možete lako prevariti te ponekad i odglumiti orgazam, ali bolje ne – većina ipak dobro zna kad ga se mulja. Zbog takvih laži u vezi bi muškarac sigurno htio i prekinuti. Nitko ne voli neiskrenost.

Ne sramite se svog tijela

Samouvjerene cure nemaju problema s tim, ali sramežljive mogu dečkima ići i na živce – pogotovo u krevetu. Muškarac neće biti niti malo oduševljen ako će se do vašeg tijela morati probijati kroz brojne slojeve pokrivača, plahta i perina. Nastojte se ne stidjeti vaše golotinje, jer svatko ima neku nepravilnost koje bi se riješio, ali ne može. Stoga prestanite gasiti svjetla i omotavati se u plahte, jer ćete tek tada usmjeriti pozornost na svoju veliku guzu ili trbuh, a njemu u tim trenucima to uopće nije bitno. Uostalom, pa da mu se ne sviđate ne bi ni legao s vama u krevet.

Ne kritizirajte ga

Kritika tijekom seksa je zaista nepotrebna. Pogotovo na početku veze muškarac još ne zna što vam odgovara, koji tempo koja točka i slično, ali probajte to iste sekunde ne verbalizirati. Eventualno možete usmjeravati njegove poljupce ili ruke na dijelove tijela te ga usporavati ili ubrzavati, a lekcije ostavite za neku drugu priliku kada već dođe zgodan trenutak i otvori se tema vašeg seksa. Nije potrebno da ubijete sve njegovo samopouzdanje.

“I to je to…”

Ovu frazu možete upotrijebiti samo kada skuhate ručak i stavite ga na stol. No onu s drugom intonacijom, nakon završenog seksa, nemojte ni slučajno izustiti. To će ga pokopati za sva vremena. Muškarci se ponekad zadovolje u kraće vrijeme ili trebaju pauzu, ali nije tako svaki put, pa nemojte ni vi na prvu odmah reagirati. Suzdržite se od komentara.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Njegovo ponašanje otkrit će vam status veze.

Seks

Ako pokušavate uljepšati stvari među plahtama, možete isprobati ovaj položaj u spavaćoj sobi i nećete ostati razočarani.

Život u dvoje

Kada ste sigurni da postoji netko s kim možete vidjeti zajedničku budućnost, a da i on osjeća isto, postoje neke stvari koje vam mogu...

Suncokreti na oblacima

Žene masovno zatvaraju oči pred prevarama svojih supruga praveći se da je sve u redu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.