Što je muškarcima seksi?

Uz fizički izgled, muškarcima su kod nježnijeg spola vrlo važni i lijep osmijeh, pogled, ali i pamet. Muškarci na ženama vole različite fizičke atribute i to je ono što ih na prvi pogled privlači. Međutim, nakon što dobro odmjere ženu od glave do pete, jači spol počinje zapažati i njene karakterne osobine.

Osmijeh

Brojna istraživanja pokazala su da je muškarcima vrlo privlačan ženski osmijeh. Oni smatraju da osmijehom žena pokazuje da je otvorena, vesela i neopterećena. Osmijeh je uvijek seksi!

Vole da ih se sluša

Žena koja pažljivo sluša svoga sugovornika i više je nego privlačna. Jedno je australsko istraživanje pokazalo da mnogi muškarci upravo to primjećuju na ženi. "Neopisivo je seksi kada imaš dojam da je sva njena pažnja usmjerena na tebe", rekao je jedan od ispitanika.Smisao za humor

Svako voli kada ga neko oraspoloži i nasmije, pa tako i muškarci. Upravo su im zato i privlačne žene koje imaju smisao za humor. Takve žene znaju ih opustiti i nasmijati, a to je preduvjet za seksi raspoloženje.

Šale na vlastiti račun

"Nema ništa ružnije od žene koja se ne zna šaliti na vlastit račun i koja sve shvaća osobno", rekao je jedan od ispitanika u nedavno provedenom britanskom istraživanju. Kada se žena šali na vlastiti račun, pokazuje da nije kritički nastrojena ni prema sebi, niti prema muškom rodu.

Pogled

Mnogi muškarci smatraju da žena najbolje zavodi pogledom. Ima onih koji vole tajanstveni ženski pogled, dok druge privlači plah i stidljiv pogled. To je pokret koji se ne može odglumiti, a najprivlačniji pogled je onaj koji odražava pravu ženinu ličnost.

Pamet

Većina muškaraca želi kraj sebe pametnu ženu. Iako neki tvrde drugačije, pamet je izuzetno seksi osobina. Pamet je ta koja omogućava ženi da bude zanimljiva, intrigantna, te relevantna sugovornica, ali i maštovita u krevetu.

Pristojno ponašanje

Žena, kako su rekli studenti jednog američkog sveučilišta, ne mora biti svetica, ali se mora ponašati pristojno. Tako muškarcima nisu privlačne žene koje su preglasne i nametljive. "To je prva stvar koju primjećujem na ženi. Ako nije pristojna, ja nestajem", rekao je jedan od studenata koji je sudjelovao u provedenom istraživanju.

Javno.hr