Što je muškarcima zaista seksi?

Mnoge žene su uvjerene da je utjelovljenje seksipila manekenka isklesanog tijela, umjetnih grudi i usana i duge kose s ugrađenim ekstenzijama koja stalno nosi minice i visoke pete. Slika idealne seksi božice koju predstavljaju mediji daleko je od onoga što je muškarcima doista seksi.

Iako muškarci vole njegovane i dotjerane žene, iznenađujuće je da neke stvari koje žene ne vole na sebi upravo su one koje muškarci smatraju apsolutno neodoljivima.

1. Nenašminkano lice

Nanošenje make-upa mnogim ženama je jedan od najvažnijih rituala prije svakodnevnog izlaska iz kuće. Iako pravilna upotreba šminke može prikriti nedostatke i naglasiti ljepotu, muškarcima je nenašminkano lice seksi jer pokazuje prirodnu ljepotu žene.

Osim toga, mnogi dečki zaziru od ljubljenja svježe našminkanih usana.

2. Trbuščić

Iako su mnoge žene gotovo opsjednute vitkom linijom i trbušnim mišićima kakve imaju supermodeli, muškarci obožavaju obline i vole prirodno naglašen trbuščić. Prirodan trbuščić pokazuje da njegova vlasnica prihvaća vlastito tijelo onakvo kakvo jest i nije opterećena savršenim izgledom.

3. Male grudi

Mediji su preplavljeni fotografijama slavnih, poznatih i manje poznatih glumica, manekenki i starleta koje ponosno pokazuju svoje velike grudi, a koje su i jedna od glavnih značajki pornografske industrije.

No, u stvarnosti i male grudi su jednako privlačne muškarcima. Male grudi označavaju mladost i vitalnost, što je itekako seksi većini dečki.

4. Pjegice

Žene koje imaju pjege na licu često troše novac na make-up proizvode i kozmetičke tretmane pomoću kojih će prikriti te mrske pigmente na svojoj koži. Nasuprot njihovom uvjerenju, dečkima se zapravo sviđaju pjegice na licu.

Dečki su znatiželjni, a kod žene koju tek upoznaju, zanima ih prekrivaju li pjegice cijelo njezino tijelo.

5. Naočale

Nošenje naočala u odrasloj dobi mnoge podsjeća na traume iz djetinjstva kada su ih u školi nazivali štreberima. Na listama najseksi muških fantazija obavezna je stroga knjižničarka s naočalama, a seksi profesorica na vrhu je liste najseksi profesije o kojoj mašta većina muškaraca.

Djevojka koja nosi naočale izvana se čini pametna i sramežljiva, a dečkima je privlačan tip 'dobre djevojke' koja navečer otkriva svoju divlju stranu.

6. Razmazana šminka

Baš kao što ne vole kada se djevojka u njihovom društvu neprestano gleda u ogledalo i popravlja make-up, dečke privlači razmazana šminka na njenom licu. Poput razbarušene kose, razmazana šminka ih podsjeća na one trenutke kada gledaju ženu nakon seksa.

7. Donje rublje koje nije u kompletu

Većina žena čuva seksi donje rublje u kompletu za posebne prigode, dok za svakodnevne kombinacije odabire udobno rublje koje se najčešće ne slaže u boji i modelu. Stručnjaci za veze tvrde da muškarac voli 'uhvatiti' ženu u takvom rublju jer to pokazuje da nije planirala seks, ali ju je on ipak uspio 'zavesti'.

8. Bose noge

Da, ženske noge izgledaju super u štiklama, ali bosa stopala pokazuju da joj je udobno u vlastitoj koži, a taj prirodan izgled otkriva i njezinu spontanu i divlju stranu.