Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Što je potrebno za svjež izgled?

Osvojite uljepšavanje od glave do pete

Osnova ljepote svake žene je lijepa i njegovana koža. Tijelo i koža odražavaju stanje našeg zdravlja, a da bi koža ostala mladolika i njegovana o njoj se treba početi brinuti na vrijeme.

U neposrednoj blizini Radničke ceste nalazi se novootvoreni, moderno uređeni studio ljepote Refresh, s desetogodišnjim iskustvom u kozmetičkim tretmanima. Studio ljepote Refresh nudi vrhunsku uslugu, intenzivne tretmane, profesionalnu kozmetiku i osoblje te u svakom trenutku besplatne kozmetičke savjete.

U ponudi su tretmani za njegu lica i tijela, tretmani oblikovanja tijela i uklanjanja celulita, depilacije, pedikura, manikura i Shellac.

refresh1Posebno u ponudi je i japanska metoda iscrtavanja obrva – metoda iscrtavanja tankih dlačica na koži koje se ne razlijevaju. Boja se aplicira u najdublji sloj epiderme, sloj koji je neprokrvljen i izoliran od živaca. Oblik obrva se mjeri isključivo prema simetriji lica. Boja se bira prema prirodnoj boji kose. Sedam do deset dana nakon postupka boja posvijetli do 40 posto, a debljina se izgubi 10 posto, čime se postiže prirodan izgled. Rezultat su savršene obrve definirane prema licu. Tretman je bezbolan te se provodi u sterilnim i higijenskim uvjetima.

Osim toga tu si u mjesečne akcije po prigodnim cijenama te dizajniran poklon bon za svaku prigodu. Više o ponudi i posebnim pogodnostima potražite na www.refresh.com.hr te na Facebook stranici Refresh studio ljepote i Japansko Iscrtavanje Obrva.

[box style=”0″]

OSVOJITE ULJEPŠAVANJE CIJELOG TIJELA

Studio Refresh vam poklanja uljepšavanje od glave do pete koje uključuje:

  • tretman njege lica Refresh (pelling, maska, masaža)
  • bambus masaža cijelog tijela
  • shellac trajni lak za ruke
  • pedikura

Ukoliko želite osvojiti nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom REFRESH te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Što podrazumijeva japanska metoda iscrtavanja obrva?

Vaše prijave primamo do 06. ožujka 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica je Martina Pisačić. Čestitamo!

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Dovoljna su vam ova 4 jednostavna i praktična savjeta.

Darivanje

Biti dobar frizer ne znači samo znati ošišati ili obojati kosu. Znači i znati slušati klijenta, čuti i razumjeti njegove želje, a potom te...

Beauty report

Kallos Studio & Academy je mjesto gdje se educiraju mnogi beauty artisti. Osim na beauty tehničare, znanje se prenosi i na klijente.

Suncokreti na oblacima

Kako te emocije samo tako nestanu, kako to sve odjednom samo splasne i rasprši se?

Advertisement