Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
prekid
prekid

Život u dvoje

Što kad si ponovno ‘single’

Općenito, teško je pronaći tako nekoga, pogotovo danas u vrijeme pandemije. No, ljubav uvijek pronađe način!

Nakon dugotrajne veze prvi koraci svima su teški. Prvo ste malo otplakale, a sada je vrijeme za neki novi početak. Nakon što ga prebolite, dolazi vrijeme povratka na scenu. Općenito, teško je pronaći tako nekoga, pogotovo danas u vrijeme pandemije. No, ljubav uvijek pronađe način!

Nemojte biti nestrpljivi

Rekli bismo, sve ima svoje vrijeme! U svakom si slučaju, prije povratka u igru, odvojite vrijeme za filtriranje svih osjećaja što ih još uvijek gojite prema svom bivšem partneru. Najgore što možete učiniti je da u novu vezu donesete gomilu negativnih osjećaja. Nemojte zadržavati osjećaje, ali isto tako nemojte prenagljivati s novom vezom, bez da ste sigurni kako ste za nju stvarno spremni. Ako vas mogu utješiti razni srcedrapateljni pjesmuljci – samo ih slušajte stalno iznova. Plačite ako vam se plače. Priuštite si zdjelu najdražeg sladoleda, ili gomilu čokolade… Ako se osjećate usamljeni, nabavite psa ili mačku ili ribicu… Ma, bilo što. Žalost će konačno nestati prije ili kasnije, a vi ćete ponovno biti spremni zaživjeti bez sivog oblaka iznad glave.

S uspomenama u ropotarnicu

Kada ste jednom završili s osjećajima, završite i sa sjećanjima. Nikada se nemojte dati zarobiti u stara sjećanja, fotografije ili bilo što, što bi vas moglo podsjećati na staru ljubav. Uspomene nije potrebno zauvijek odbaciti na smetlište, jednostavno ih privremeno pohranite u ormar, podrum ili bilo koje mjesto na kojem ih nećete neprestano viđati. Tako ćete s njima moći obračunati i kasnije, kada god vam do toga bude stalo. Nemojte svoj život prokockati na uspomene. Radije uživajte u sadašnjosti i od nje učinite najviše što se može. Ako vam misli i dalje povremeno bježe na trenutke provedene s bivšim partnerom, vi si životnu satnicu ispunite do maksimuma, svakog sata nečim drugim. Svoje slobodno vrijeme ispunite raznim djelatnostima. Upišite se na nekakvu kreativnu radionicu, ili, što bi bilo još bolje, na fitnes, na kome ćete se moći riješiti sve suvišne ili negativne energije.

Osmijeh, seksi izgled i nove opcije

Nikome nije privlačno lice obješenih usni, žalosnih očiju i zgrčene grimase. Na usne nacrtajte osmjeh i iz sebe žarite pozitivnom energijom, iako vas žalost satire. Iz ormara izvucite odjeću u kojoj se osjećate pakleno seksipilni. Pokažite svoje seksi noge i svoj zavodljivi dekolte i prošećite gradom. Pozovite prijatelje i odlazite na zabavu. Instalirajte Tinder! Isprobajte novu opciju na Facebooku! Dejtanje se neće u potpunosti prebaciti u online svijet, ali bar imate priliku za upoznavanje različitih ljudi. Niste očajnica ako bilo što od toga probate. Došla su neka nova vremena.

Novi će seks biti drukčiji

Nemojte svijetom hodati zatvorenih očiju. Radije se osvrnite oko sebe i uvidjet ćete kako vaš bivši nije bio jedina osoba na svijetu. Najveća greška, koju možete učiniti nakon što se raspala vaša dugotrajna veza, je da naokolo tražite nekoga tko će biti upravo takav kakva je bila vaša bivša ljubav. Umjesto toga radije zaronite u nova poznanstva i ono što će vam moći ponuditi netko tko je drugačiji. Pa i seks s novom osobom bit će drugačiji. Za neke će to predstavljati katastrofu, dok će za druge takav novi seks predstavljati novo, uznemiravajuće iskustvo. Često nakon tolikih godina prepuštanje vlastitog tijela nekom drugom može biti nekako neobično, ali uz poštenu se dozu strasti i to se može prebroditi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Pripremite se za sljedeću generaciju seks igračaka - igračke upravljane aplikacijom.

Seks

Istraživanja pokazuju da svaki treći par nije sasvim zadovoljan svojim seksualnim životom.

Seks

Ovo nikako nemojte ignorirati!

Horoskop

Planeti u vašoj natalnoj karti mogu vam pomoći da shvatite tko će vas privlačiti i potaknuti vašu ljubav i strast.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.