Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Što možemo naučiti od Monice Bellucci

Osim seksipila i ljepote, Monicu krasi i intelekt. Ovo su neke od njenih izjava koje smo izdvojili za vas.

Monica Bellucci počela je karijeru kao model s nepunih 16 godina. Iako je imala ambiciju postati pravnica, pa je na Sveučilištu u Perugiji i upisala studij prava, odlučila je potpuno se posvetiti karijeri modela te, kasnije, glumice.

Prva zamjetnija uloga bila joj je 1992. u filmu Bram Stoker’s Dracula gdje je glumila jednu od tri Drakuline vampirske nevjeste. No svjetsku slavu je stekla tek glavnom ulogom u talijanskom filmu Malèna iz 2000. godine.

Posebnu pažnju javnosti Monica Bellucci je privukla 2004. ulogom Marije Magdalene u kontroverznoj Pasiji redatelja Mela Gibsona gdje se zahtjevnom ulogom biblijske grešnice poprilično se odmakla od svog seksipilnog imagea.

 

S bivšim suprugom Vincentom Casselom.

Osim seksipila i ljepote, Monicu krasi i intelekt. Ovo su neke od njenih izjava koje smo izdvojili za vas.

Prvo dijete sam rodila s 40, drugo s 45, snimala Bonda s 50 i nikad ne bih voljela da ponovo imam 20 godina. U mladosti imate beuatie di diable (đavolsku ljepotu), kako kažu Francuzi, ljepotu koju ne shvatite, koju niste spoznali. Ali, kad ti je 50, unutar tebe se rađa ljepota druge vrste, ljepota koja ti daje snagu. Ta snaga nije vezana za vanjsku ljepotu!

 

Žena može voljeti tako, kao da nikada neće otići. Ali, može doći i takav dan kada će otići tako, kao da nikad nije ni voljela.

 

Biti lijepa s 20 godina- to je prirodno. Kada ste lijepi s 35 ili 45- to je rezultat rada na sebi i unutrašnje sreće.

 

Ne treba mrziti ljude koji zavide, oni priznaju da si bolji.

 

Ljepota postaje ekspresivnija i interesantnija kada je prikrivena odjećom.

 

Kad jedem s prijateljima, to je trenutak pravog užitka. Tada zaista uživam u svom životu.
Nakon vođenja ljubavi, muškarac spava, a žena razmišlja.

 

Nisam netko tko se budi u 6 ujutro da bih išao u teretanu. Istina je da volim kolače i tjesteninu, čašu vina… Moj savjet je: jedi dobro, nauči piti dobre stvari, dobar seks je važan- i nauči se puno smijati. Ostalo dolazi samo po sebi.

 

Pročitajte još

Događanja

Konfucije, najveći etički mislilac stare Kine, jedan je od prvih privatnih učitelja u drevnoj Kini i jedan od najvećih filozofa, ne samo u Kini,...

Duh i tijelo

Motivacija je stanje ili proces unutar pojedinca koji potiče, održava i usmjerava ponašanje prema određenom cilju.

Celebrity

Rođena je kao Audrey Kathleen Ruston u Bruxellesu i bila je jedino dijete Josepha Victora Anthonyja Rustona,irskog bankara, i barunice Elle van Heemstra, pripadnice...

Duh i tijelo

Sophia Loren naučila je mnoge bitne lekcije koje mogu poslužiti svakome od nas.

Advertisement