Što obući na ljubavne sastanke?

Taktika je majka znanja, suvremena je izreka koja se može primijeniti na muško ženske ljubavne zavrzlame. Iako svi želimo veliku ljubavnu priču u kojima nije važno što smo obukli, da li smo našminkani i imamo li masnu kosu – stvari su ipak drugačije. Pa ako želite isprobati, evo nekoliko savjeta kako se obući za prvi spoj, treći, piknik, kino ili ručak s njegovim roditeljima.

Prvi spoj

Važno je ostaviti dobar dojam na prvom spoju. Nedavna istraživanja su pokazala kako je u redu pokazati 40% kože, što znači najbolje je otkriti ramena i noge ispod koljena. Definitivno izbjegavajte top bez naramenica i mini suknje jer ne želite ostaviti dojam lake ženske. Dobro rješenje su tamne traperice i neka finija majica. Tako ostavljate dojam kako vam je bitno što ćete obući, ali niste mozgali danima i raspravljali s frendicama, što naravno jeste. Nemojte pretjerivati ni s nakitom, dovoljna je jedna narukvica ili jednostavan lančić, nikako oboje.

Treći spoj

Ok, sad već možete pokazati više kože, zablistati u nekoj haljini i naravno ostaviti ga bez daha. Taktika je dobra, jer ako se oduševio prvi put kad vas je vidio, u ovom će vas htjeti rastrgat. Naravno ne zaboravite neko seksi rublje, a ne stare hlače – iako je Dnevnik Bridget Jones super ljubavna priča, možda vaš frajer ne gleda ljubavne komedije pa bolje da preskočite gaćice u Bridget stilu i uskočite u nešto zavodljivo.

Spoj u kinu

Za kino trebate nešto casual. Lagane hlače i majica s nekim fora natpisom su više nego odgovarajuće. Tako se možete opušteno sklupčati u stolici. Ako ipak želite male igre zavođenja, obucite majicu s većim izrezom, pa pustite neka vam kokice upadu u dekolte, to će definitivno razbuktati njegovu maštu u smjeru kojem vi želite.

Spoj na zraku

Bilo da idete na piknik, utakmicu, šetnju ili sladoled, za ovakav spoj ne smijete pretjerivati. Ipak, još nije trenirka faza. Ako je ljeto odaberite kratke hlačice, košuljicu i japanke, a za zimu uska vestica i traperice.

Upoznavanje roditelja

Haljina cvjetnog uzorka ili neka druga lagana i lepršava, pravi su odabir za upoznavanje roditelja. Tako pokazujete da ste fina, ženstvena i draga djevojka koja neće povrijediti njihovog dragog sina. Ne zaboravite i laganu vestu za kasnije, ako bude prohladno.