Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Odnosi

Što obući za prvi spoj

Ostavite snažan prvi dojam

Kažu da prvi dojam o nekom stvaramo na prvi pogled, odnosno u prvih 90 sekundi do četiri minute. Za stvaranje prvog dojma važni su mnogi faktori, a jedan od njih svakako je i odjeća. Donosimo vam nekoliko odjevnih kombinacija s pomnim objašnjenjima što one govore o vama, posebice ako se nalazite na prvom spoju.

Suknja i tenisice

Kada bi ova kombinacija mogla pričati rekla bi: ‘Obožavam gledati strane filmove, a konvencionalne društvene norme za mene nisu od preveliko značenja.’

Hlače i top

Ako želite na prvom spoju odati dojam ležernosti, ali i naglasiti svoje obline ova kombinacija je kao stvorena za vas jer govori da ste oduvijek bila jedna od onih koje su više voljela muško društvo od ženskih druženja.

459408313

Maxi haljina

Volite pokazivati svoju hipi stranu i kada je u pitanju moda vaše jedino pravilo je udobnost. Ako se osjećate dobro u svojoj kožu, spoj ne može biti drugačiji, stoga samo naprijed s ovom kombinacijom.

Mala crna haljinica i potpetice

Osim ako ne idete na najveći party u gradu možda ova odjevna varijanta nije najbolji odabir za prvi spoj. Izbor je, naravno, na vama, mi vam samo možemo sugerirati da odjenete nešto udobnije jer sigurno ne želite ostavitidojam kao da ste se spremali satima za kavu u kvartu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Dok god vas vaš fetiš ne sprječava u vođenju svakodnevnog života, nema apsolutno ništa loše u tome da uživate u onome što vas uzbuđuje.

Događanja

Bilo da se radi o teenagerima, susjedstvu ili poslovnim suradnicima, tračanje i ogovaranje je neizbježno.

Zanimljivosti

TEN22 na adresi Smičiklasova 22 otvoren je u prosincu od ponedjeljka do petka od 08:00 do 22:00 i subotom od 10:00-22:00.

Život u dvoje

Istraživanja pokazuju da 34 posto žena i 62 posto muškaraca provjerava mobitel svojeg partnera, piše Bright Side.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.