Što odbija muškarce u krevetu

Draga žene, sigurno već znate sve čari zavođenja i provođenja seksualnih igara u krevetu. Ipak postoji nekoliko stvari koje nikad ne smijete činiti jer bi seksi atmosfera mogla naglo opasti.

Ne nazivajte GA slatkim imenima

Pričanje za vrijeme predigre zna biti vrlo stimulativno kada koristite prave riječi. Ipak, ništa od seksa ako penis vašeg dragog nazovete 'mali', 'miško' ili čiča gliša'. To vrijeđa ionako krhki muškarčev ego, jer on svoj penis više vidi kao 'mašinu'. Također izbjegavajte neutralne i medicinske nazive poput 'penis' ili 'spolovilo'. To će ga u trenutku ohladit.

Nedostatak seksualne želje

Smanjena želja za seksom se često događa u dužim vezama gdje je sve lijepo, mirno i udobno. Žene u većini slučajeva zaborave biti zavodljive.

Za početak više ne nose odjeću koja više otkriva nego skriva već uskoče u udobne trenirke i široke majice. Samo se pogledajte u ogledalo, pa tko bi pomislio na seks kad vas vidi? Još ako pritom ne pazite na frizuru, gornju i donju, odajete dojam nemarne i nezainteresirane osobe i smanjujete svoju i njegovo želju za seksom.

Česta pogreška su i nedepilirane noge. Kroz glavu vam sigurno ide nešto u stilu: 'joj stalno se depiliram ljeti, što moram i sada, neka se noge malo odmore'. E pa imat ćete dovoljno odmora za noge kad više uopće ne bude seksa, a sada dok u vama još gori želja, britvicu u ruke i neka vam noge budu glatke i blistave.

Seksi rublje je uvijek dodatni stimulator kojim se diže seksualna želja. Ako se malo poigrate zaboravit ćete da ste već 15 godina u vezi i imati nezaboravan seks. Imajte na umu da je vaš životni partner i vaš ljubavnik.