Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Što ste po keltskom horoskopu?

Pogledajte s kojeg drveta su pale vaše karakteristike.

Kineski, egipatski, životinjski, cvjetni…Postoje različita vjerovanja u zvijezde te razna tumačenja zodijaka. Za razliku od nas, koji u horoskopu imamo životinje, stvari i mitska bića, keltski horoskop se odnosi na drveća. Pogledajte obilježja svoga drveta.Jela

1. – 11. siječnja, 5. – 14. srpnja

Osobina: misterioznost

Puni ukusa, pošteni, obrazovani, vole sve što je lijepo, puni osjećaja, tvrdoglavi, egoistični, ali se brinu za svoje bližnje. Prilično zadovoljni. Imaju mnogo prijatelja ali i neprijatelja. Vrlo su pouzdani.

Brijest

12.– 24. siječnja, 15.07 – 25.srpnja

Osobina:
plemenitost

Dobrog izgleda, oblače se ukusno, kažu glasno sve što im ne odgovara, naginju tome da ne opraštaju tuđe greške, veseli su, vole biti vođe, ali ne i da nekome pripadaju. Vjerni su i iskreni partneri, donose odluke za druge, plemeniti, širokogrudni, s izrazitim smislom za humor. Praktični su.

Platana

25.siječnja – 3. veljače, 26.srpnja – 4.kolovoza

Osobina: vjernost

Jaki, mišićavi, odgovorni, uzimaju sve što im život pruža. Zadovoljni su i optimistični. Vole novac i priznanja, a mrze usamljenost. Strastveni su ljubavnici kojima nikada nije dosta. Vjerni su , uvredljivi, nestalni, pedantni i bezbrižni.

Topola

4. – 8.veljače, 1. – 14.svibnja, 5. – 13. kolovoza

Osobina:
nesigurnost

Djeluju veoma dekorativno, ali nisu dovoljno sigurni u sebe, razumni su samo kada je neophodno. Potrebna im je podrška i prijatno okruženje da bi se opustili i otvorili, vrlo su probirljivi, često sami, jako nesigurni, umjetničke prirode, dobri organizatori, naginju filozofiranju, pouzdani u svakoj situaciji, veze shvaćaju ozbiljno.

Smreka

9. – 18.veljače, 14. – 23. kolovoza

Osobina:
sigurnost

Privlačni ljudi, vole luksuz, dobrog su zdravlja, pokazuju tendenciju da gledaju na druge s visine. Samouvjereni su, odlučni, nestrpljivi, vole utjecati na druge, talentirani su, optimisti, čekaju pravu ljubav. Sposobni su donositi prave odluke.

Bor


19. – 28.veljače, 24.kolovoza – 2.rujna

Osobina:
izuzetnost

Vole ugodno društvo, veoma su izdržljivi, čine život ljepšim. Vrlo su aktivni, prirodni, dobri pratioci, brzo se zaljubljuju, ali isto tako brzo gube interes. Također brzo odustaju, često mijenjaju dok ne nađu idealnog partnera kome vjeruju, pouzdani su i praktični.

Žalosna vrba

1.– 10. veljače, 3. – 12.rujna


Osobina: melankoličnost

Divni su, ali puni melankolije, atraktivni, veoma duhovni, vole sve sto je lijepo i ukusno. Vole putovanja, sanjari su, neumorni, komplicirani, iskreni, može se utjecati na njih, ali je s njima teško živjeti. Uvelike su poželjni, imaju dobru intuiciju, pate zbog ljubavi, ali ponekad pronađu partnera koji im daje oslonac.

Limun


11. – 20.ožujka, 13. – 22.rujna

Osobina:
sumnja

Ono što život donosi prihvaćaju s mukom, mrze svađu, stres i posao, ne vole dosadu i udobnost. Blagi su i popustljivi, žrtvuju se za prijatelje, posjeduju mnogo talenta, ali nisu dovoljno ambiciozni da ih poboljšaju. Stalno jadikuju i kritiziraju, ljubomorni su ali vjerni.

Hrast

21. ožujka

Osobina:
hrabrost

Robusne prirode, jaki, nezavisni, nepopustljivi, osjećajni, ne vole nikakve promjene, nogama uvijek na zemlji, drže se činjenica, jednostavno ne razmišljaju već djeluju.

Lješnjak

22. – 31. ožujka, 24.rujna – 3.listopada


Osobina:
izuzetnost

Šarmantni, skromni, puni razumijevanja, znaju ostaviti utisak. Aktivni borci za socijalnu pravdu, omiljeni, osjećajni, komplicirani ljubavnici, iskreni, tolerantni partneri i pravedni.

Oskoruša

1. – 10.travnja, 4. – 13.listopada

Osobina: čulnost

Šarmantni, veseli, daju sve od sebe a pri tome nisu egoisti, vole biti zapaženi, vole život, kretanje, nemir, čak i krize. Istovremeno su zavisni i nezavisni, dobrog ukusa, umjetnici, strastveni, naglašenih emocija, dobri pratioci, ne predaju se.

Javor

11. – 20.travnja, 14. – 23.listopada

Osobina: nezavisnost

Neobične osobe, izražene moći izražavanja. Originalni, bojažljivi i rezervirani, slavoljubivi, ponosni, sigurni u sebe, željni uvijek novih iskustva. Ponekad su nervozni, imaju dobro pamćenje, lako uče, obično imaju komplicirani ljubavni život. Vole utjecati na druge.

Orah

21. – 30. travnja, 24. listopada -11.studenog

Osobina: strast

Nezavisni, čudni i puni kontradiktornosti. Često su egoistični i agresivni, ali i velikodušni te obrazovani. Neočekivano reagiraju, spontani su i ambiciozni. Nisu fleksibilni, već teški i čudni partneri, drugi ih rijetko vole, ali im se često čude. Vrlo su ljubomorni i strastveni te ne rade kompromise.

Kesten

15. – 24. svibnja, 12. – 21.studenog

Osobina: iskrenost

Izrazito zgodni, ne vole pritisak, pravedni su, raduju se životu, rođeni diplomati, ali u društvu osjetljivi. Često su nesigurni u sebe, ponekad uobraženi, osjećaju se neshvaćenim, vole samo jednom, imaju problema u pronalaženju partnera.

Jasen

25. svibnja – 3. lipnja, 22. studenog – 1.prosinca

Osobina: ambicija

Neobično atraktivni, raduju se životu, impulzivni, poželjni, ne mare za kritiku. Uvelike su ambiciozni, inteligentni i talentirani. Vole se igrati sa sudbinom, mogu biti egoisti, ali su pouzdani i vjerni ljubavnici. Ponekad im mozak vlada nad srcem, ali veze shvaćaju vrlo ozbiljno.

Žbun

4. – 13.lipnja, 2. – 11.prosinca

Osobina: dobar ukus

Hladna ljepota, brinu se o svom izgledu i kondiciji, dobrog su ukus, nisu egoisti. Pokušavaju život učiniti što ugodnijim, disciplinirani su, a od partnera traže priznanje i prijateljstvo. Sanjaju o neobičnim ljubavnicima, rijetko su zadovoljni svojim osjećajima, ne vjeruju skoro nikome, već samo sebi.

Smokva


14. – 23. srpnja, 12. – 21. prosinca

Osobina:
osjećajnost

Veoma jaki, samovoljni, nezavisni, ne dozvoljavaju protivljenje ili svađu. Vole život, obitelj, djecu i životinje, pravi društveni leptirići, puni humora, vole besposličarenje i dokolicu, talentirani su za praktično i vrlo inteligentni.

Breza


24. lipnja

Osobina:
inspiracija

Raduju se životu, atraktivni su, elegantni, ljubazni i zadovoljni. Ne vole ništa što je pretjerano, ne podnose vulgarnost, vole život u prirodi i miru, nisu pretjerano strastveni, prilično su uobraženi te nedovoljno ambiciozni.

Jabuka

25. lipnja – 4.srpnja, 23. – 31.prosinca


Osobina:
ljubav

Obično vitki, karizmatični, dopadljivi i atraktivni, prijatne vanjštine, rado flertuju. Avanturisti, su, čulni, uvijek zaljubljeni, vole i žele bit voljeni, vjerni, nježni, veoma širokogrudni, talenti za znanost, žive za danas, bezbrižni filozofi sa snagom dobrog izlaganja.

Maslina

23. rujna

Osobina
: mudrost

Vole sunce, toplinu, razumni, puni razumijevanja, izbjegavaju agresivnost i nasilje, tolerantni su, veseli i mirni. Imaju izražen osjećaj za pravdu, osjetljivi su , nisu ljubomorni, vole čitati i biti u društvu obrazovanih ljudi.

Bukva

21. prosinca


Osobina:
kreativnost

Imaju izraženo dobar ukus, zabrinuti oko svog izgleda, materijalisti, dobro organiziraju život i karijeru, ekonomični su i dobre vođe. Ne ulaze u nepotrebne rizike, kao životni partneri su veličanstveni, većinom su u formi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Možemo li svojim djelovanjem promijeniti tijek naših života ili je sve unaprijed određeno, a na nama je samo prepustiti se i prihvatiti sve što...

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Jarac, Ribe i Djevica.

Horoskop

Albert Einstein je čak tvrdio kako je intuicija od svega – najvrjednija.

Horoskop

Top 3 znaka ovaj tjedan su Škorpion, Rak i Ribe.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.