Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Što treba sadržavati torba za rodilište?

Kad je torba spremna, sve što trebate napraviti je: roditi!

Kad je torba spremna, sve što trebate napraviti je: roditi! Kako bi vam bilo lakše pakirati se, imajte na umu da se trebate pripremiti za tri različita „događaja“: sam porod, boravak u rodilištu i izlazak iz rodilišta. Torbu imajte spremnu mjesec dana prije termina poroda. Osobni dokumenti, jednokratne gaćice, spavaćice… Držite je uvijek na istom mjestu i pobrinite se da suprug ili drugi ukućani znaju gdje stoji.

Ono što svakako treba biti u njoj su – higijenski ulošci.

Hartmann Grupa vodeći međunarodni proizvođač medicinskih i higijenskih proizvoda preporuča MoliMed uloške za žene koji pružaju maksimalan osjećaj bezbrižnosti i sigurnosti. Pomoću svoje jedinstvene troslojne jezgre i anitbakterijskog, pH neutralnog Dry Plus sloja osiguravaju brzo upijanje i zadržavanje tekućine te neutraliziraju neugodne mirise. Sačinjeni su od materijala koji su nježni za kožu i maksimalno prozračni smanjit će mogućnost iritacije kože, a dizajn koji je prilagođen obliku tijela pružit će potrebnu udobnost i diskreciju pri nošenju. Zbog visoke moći upijanja idealni su za korištenje kod krvarenja u periodu nakon poroda.

Hartmann preporučuje liniju MoliMed Comfort te MoliMed Premium koji će pružiti aktivnu zaštitu kože.

20160524_143307[1]

[box style=”0″]

Jednoj sretnoj trudnici darujemo paketić Hartmann proizvoda sa slike!
Što trebate? Pošaljite mail na [email protected] :

  • stavite naslov TRUDNOĆA
  • dodajte svoje kontakt podatke
  • napišite nam što svaka torba za rodilište treba sadržavati

Prijave primamo do 1. lipnja, točno u podne.

Dobitnica: Smilja Ribić

[/box]

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

U društvu u kojem milijuni ljudi imaju želju postati roditelji, razumijevanje i rješavanje problema neplodnosti postalo je ključno.

Savjeti stručnjaka

Važnost IVF liječenja je neprocjenjiva ako znamo da je učestalost neplodnosti u neprestanom porastu; danas je 15 do 17 % parova neplodno, a predviđa...

Zanimljivosti

Pravo je vrijeme da se prijavite na besplatnu konferenciju „Zdrava mama, sretna beba“ koja se održava 3. lipnja 2023. u Rijeci.

Savjeti stručnjaka

Pravo je vrijeme da se prijaviš na besplatnu konferenciju „Zdrava mama, sretna beba“ koja se održava 15. travnja 2023. u Varaždinu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.