Što žene vole kod muškaraca?

Znamo da su muškarci prvenstveno vizualna bića i da fizički izgled žene igra veliku ulogu u tome hoće li im se svidjeti. Iako i žene primjećuju fizički izgled, često mnoge druge osobine imaju veći utjecaj na nečiju privlačnost. Koje su karakteristike privlačnog muškarca i što je to što mi zapravo volimo na njima?

1. Muževan miris

Fizički izgled prva je karakteristika koja nas privuče, ali to se ne odnosi samo na vizualno. Iako je važno da muškarac drži do osobne higijene, osobni miris, odnosno kemija je nešto na što se ne može utjecati, a ima velik utjecaj na to hoće li nas netko privući.

2. Smisao za humor

Sigurno često čujete da je osmijeh vaš najbolji dodatak, a to se odnosi i na muškarce. Žene privlače nasmijani muškarci s odličnim smislom za humor i oni koji ih mogu nasmijati. Svatko uz sebe želi osobu s kojom će se moći smijati i osjećati opušteno.

3. Manire džentlmena

Danas gotovo da i ne postoje mladi muškarci koji se sjete ženama otvoriti vrata, pridržati joj kaput, reći "Molim" i "Hvala". Pristojnost je osobina kojom nam druga osoba pokazuje poštovanje, a biti džentlmen, itekako je privlačna muška karakteristika.

4. Samopouzdanje

Kada se govori o 'onom nečem' što zrači iz neke osobe, to definitivno uključuje i određenu dozu samopouzdanja.

5. Inteligencija

Razina inteligencije se ne odnosi na IQ, već na sposobnost vođenja zanimljivog razgovora. Isto tako, žene vole muškarce koji se ne boje inteligentnih žena.

6. Iskrenost

Nemoguće je imati povjerenje u drugu osobu ako ona nije iskrena. Laganje nije privlačno u nijednoj vezi, dok visoke bodove osvaja muškarac koji drži svoju riječ i ispunjava obećanja.

7. Slušanje

Jedna od kvaliteta koju većina žena cijeni je sposobnost slušanja. Ova osobina je praktična, međusobno povezuje i vodi dobroj i kvalitetnoj komunikaciji u vezi.

8. Brižnost

Žene vole biti mažene i pažene i nije važno je li to znak pažnje u obliku čokoladice ili tople juhe kada su bolesne. Vole uz sebe imati muškarca koji brine o njima, a ova osobina pokazuje i da će biti dobar otac.

9. Odgovornost

Samostalan i odgovoran muškarac koji je sposoban brinuti se o sebi, koji zna štedjeti za crne dane i ne troši svoju zaradu na nepotrebne stvari, poželjniji je od onog koji se samo hvali svojom visokom plaćom.

10. Spontanost

Svaka žena se barem jednom u životu zapitala jesu li 'dobri dečki' uistinu dosadni. Žene vole iznenađenja i promjene predvidljive svakodnevice i to ne znači da ih više privlače 'zločesti dečki'. To samo znači da je ponekad privlačno biti spontan.