Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Stop zlouporabi droga!

Grad Zagreb podiže svijest o štetnosti droga

Grad Zagreb u suradnji s Udrugom roditelja ‘Zajednica Susret – Zagreb’ obilježit će Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama u četvrtak, 20. lipnja 2013.

Tim povodom će u predvorju kazališta KNAP, Ivanićgradska 41 a, s početkom u 19,00 sati biti predstavljene udruge koje se bave problematikom ovisnosti na području grada Zagreba, a nakon toga biti će izvedena predstava ‘Punoglafka’ u režiji Marija Kovača.

zena droga

Predstava koja je nastala po istoimenom romanu Damira Trajčevića govori o životu sedamnaestogodišnje djevojke koja živi ispraznost modernog doba bez poštivanja društvenih normi i vrijednosti.

Nakon predstave održat će se javna tribina na temu ovisnosti kojom će se pokušati upozoriti javnost na problem rizičnog ponašanja mladih i problem raširenosti zlouporabe droga.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Duh i tijelo

Eterična ulja, te ugodne supstance koje se mogu fino raspršiti, udahnuti ili nanijeti na kožu, jednostavan su, ali vrlo učinkovit, način borbe protiv zimskog...

Savjeti stručnjaka

Svi koji imaju neke bolesti bi se prije uzimanja CBD ulja TREBALI konzultirati sa svojim liječnikom te tako spriječiti moguće nuspojave.

Budi fit

Trčanje je idealan kardio trening, koji ojačava mišiće i djeluje na poboljšanje općeg fizičkog stanja i psihičkog stanja.

Zdravstveni karton

Očima bilježimo sve slike koje kasnije pretvaramo u uspomene.

Advertisement