Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Stradivarius voli metalno

10 novih modnih dodataka za jesenski stil.

Jesenska garderoba ne mora nužno podrazumijevati tamne boje i smireniji stil. Iz Stradivariusa dolazi deset novih prijedloga upečatljivih modnih dodataka koji će podići svaku odjevnu kombinaciju. Metalne narukvice, ogrlice s lancima i viseće naušnice donose dašak gotike u svakodnevan look.

Maskirni uzorak čest je detalj u kolekcijama za jesen i zimu, idealno se nadopunjava s crnom i crvenom bojom, a iz ponude Stradivariusa možete odabrati maramu maskirnog uzorka.Gležnjače na visoku petu s remenčićem nezaobilazna su obuća za jesenske hladne dane i večeri, a nose se u kombinaciji s velikom torbom.Remen sa zakovicama u svijetloj boji privlači pozornost, a iz ponude Stradivariusa možete odabrati nakit kao što su ogrlice s lancima, šiljcima, viseće naušnice, prsten u gotičkom stilu i metalne narukvice.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.