Stradivariusov chic zaokret

Španjolski high street modni brend za mlade – Stradivarius, predstavio je kampanju za jesensku kolekciju za 2011. nazvanu Chic Twist. Iza objektiva poznatog španjolskog fotografa Nico Bustosa našao se mađarski model Barbara Palvin koja je glavna junakinja chic priče koju nam ove jeseni priča Stradivarius.

Glavna obilježja kolekcije su kombinacija glamura i chica. Slavi se ženstvenost na inovativan i kreativan način, jer Stradivarius vidi djevojke kao urbane dame koje uz pomoć mode njeguju vlastiti osobni stil.


Pri kreiranju kampanje, Stradivarius tim je upotrijebio igru svjetlosti kako bi udahnuo dašak vintage glamura u kolekciju u kojoj će svaka od nas naći nešto za sebe. Kombinacijom različitih modela iz kolekcije možete vrlo lagano kreirati izgled dame ili pak urbane rockerice.


Boje koje prevladavaju su crna, oker i zemljane nijanse. Kao mnogi drugi brendovi, i Stradivarius je u kolekciju uključio životinjski print (zmijski uzorak) koji je u nadolazećoj sezoni doživio svoju renesansu.


Metalik detalji unutar kolekcije posebno su istaknuti na modnim detaljima kao što su torbe i cipele. Uske hlače, majice i kratke, uske haljine glavni su komadi kolekcije, uz sporednu ulogu maksi suknji, kratkih hlačica i uobičajeni jesenski kaput – trenčkot. Motoristička jakna u svim svojim varijacijama nova je jesenska zvijezda ormara!

 Uz pomoć Stradivariusa neka chic bude i vaš modni stav ove jeseni!