Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Stresne situacije pobjedite Niveom

Osvoji antiperspirant za žene i muškarce.

Nivea predstavlja Stress Protect antiperspirante za žene i muškarce koji sadrže jedinstvenu antibakterijsku formulu s dva sastojka – Stress Protect aktivne sastojke i kompleks cinka za zaštitu od znojenja pod pazuhom i neugodnog tjelesnog mirisa u stresnim situacijama.

Nivea Stress Protect antiperspirant za žene sadrži njegujuću formulu s uljem avokada i kompleksom cinka za 48-satnu antiperspirantnu zaštitu čak i u stresnim situacijama, a oduševljava ugodnim cvjetnim i osvježavajućim mirisom.Cijena spreja, roll-on-a i stika je 24 kn.

Nivea Stress Protect antiperspirant za muškarce s njegujućom formulom obogaćenom uljem avokada i kompleksom cinka pruža antiperspirantno djelovanje i 48-satnu zaštitu čak i u stresnim situacijama. Miris Stress Protect antiperspiranta je jak i osvježavajuć – idealan za sve muškarce.Cijena spreja, roll-on-a i stika je 24 kn.

''Stres je postao dio naše svakodnevice – radilo se o važnom sastanku, razgovoru za posao ili odlasku na spoj – znojenje je jedna od neželjenih posljedica. Znojenje koje se javlja pod utjecajem stresa, u usporedbi sa znojenjem uzrokovanim vrućinom ili fizičkim naporom, brže se širi i intenzivnijeg je mirisa čime ga je i teže kontrolirati. Nivea Stress Protect antiperspiranti posebno su testirani za borbu protiv ovakve vrste znojenja'' – objašnjava Dr. Thomas Schmidt-Rose, voditelj istraživanja za Nivea dezodoranse i antiperspirante.

OSVOJI NIVEA ANTIPERSPIRANT

Beiersdorf vam poklanja 1 Nivea Stress Protect sprej za žene i 1 Nivea Stress Protect sprej za muškarce.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom STRESS te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu. Ne zaboravite napisati koji sprejželite osvojiti, za žene ili muškarce.

Čime je obogaćena njegujuća formula novog Nivea Stress Protect antiperspiranta?

Vaše prijave primamo do 4. ožujka 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnici su: Josip Komadina i Nataša Balaško.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Jer je briga o muškoj koži normalna i prirodna stvar

Beauty report

Kada već pričamo o herojima, velikog borca protiv anti-age njege već ste upoznali. Da, riječ je o bakuchiolu - biljnoj zamjeni za retinol s...

Gastronomija

Bilo kako bilo za spravljanje ove okrijepe ne morate satima stajati uz štednjak, potreban vam je samo blender i hladna i zdrava juha gotova...

Savjeti i preporuke

Vjerojatno ste čuli za Q10 koenzim, no on nije samo zaslužan za ljepotu naše kože kao jedan od najvažnijih aktivnih sastojaka anti-age njege, već...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.