Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Štrumpfajmo zajedno

Pridružite se veseloj avanturi u Konzumu

Nakon dolaska dugoočekivanog drugog nastavka filma o popularnim malim stvorenjima Štrumpfovima, svijet je zahvatila prava štrumpfomanija, a plava avantura stigla je i u prodavaonice Konzuma koje su obojene u plavo i u kojima vas čekaju veseli Štrumpfovi.

Kao najveći maloprodajni lanac u Hrvatskoj i pokretač novih trendova na tržištu, Konzum je za svoje potrošače osmislio i poseban program nagrađivanja. Kupnjom u Konzumu za svakih 75 kuna ili kupnjom posebno označenih proizvoda, kupac osvaja jednu besplatnu Štrumpf 3D karticu koju može pohraniti u album.

Kartice nisu samoljepljive, nego se umeću u album te su stoga pogodne za igranje i razmjenu, a album atraktivnog dizajna sadrži dodatno mnoštvo priča, igara, zagonetki i bojanki za čitanje i zabavu.

strumpfajmo zajedno_zagreb1Uz program lojalnosti na policama Konzuma moći će se pronaći i K plus proizvodi s likovima Štrumpfova poput čarapa s motivima Štrumpfova, pisanki, crtančica, bilježnica, zatim kupki i šampona te slasnih krafni, krem namaza od mlijeka i lješnjaka, slanih štapića i flipsa.

Zanimljiva je informacija kako je već prvog dana kampanje ‘Štrumpforija u Konzumu’ prodano više od 5.000 albuma Štrumpfovi, a sakupljanje i razmjena sličica za album Štrumpfovi, postala je omiljena zabava mališana u vrtićima i školama.

strumpfajmo zajedno_zagreb4Štrumpfovi su zaplavili i njihovu Facebook stranicu te YouTube kanal na kojima vas očekuje mnoštvo fotografija sa Štrumpfovima iz naših prodavaonica, katalozi sa Štrumpf artiklima te zabavni video uradci.

Za sve štrumpfoljupce Konzum, PIK Vrbovec i Ledo pripremili su zabavnu turneju pod nazivom Štrumpfajmo zajedno u svim većim gradovima diljem Hrvatske. Nakon što su u igri s malim plavim stvorenjima uživali klinci i klinceze u Karlovcu, Zagrebu, Šibeniku, Splitu, Zadru, Slavonskom Brodu i Osijeku, već ovog vikenda veselo putujuće Štrumpf selo seli u Poreč i Rijeku.

strumpfajmo zajedno_zagreb2Štrumpfajte s nama u petak, 20. rujna u Poreču (parkiralište Super Konzuma – M.Vlašića 20 ) od 16 do 20 sati te u subotu, 21. rujna u Rijeci ( parkiralište Super Konzuma – Osječka 67 A ) od 15 do 19 sati. U našem velikom Štrumpf selu očekuju vas brojne igre i zanimljivosti, promocije proizvoda, glazba i animatori koji će posebno razveseliti najmlađe.

Štrumpfovi Vas zovu u veselu avanturu. Pridružite se štrumpforiji u prodavaonicama Konzuma i zabavi u Štrumpf selu sa Štrumpfovima koji će vam priuštiti nezaboravan doživljaj.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Akcija vrijedi na svim CineStar lokacijama u Hrvatskoj, a odnosi se na  klasične projekcije kao i za IMAX 2D i IMAX 3D filmove.

Zanimljivosti

Film “Hipnotiziran” u samom imenu obećava dobru zabavu, no kada se u glavnoj ulozi nađe i višestruki oskarovac Ben Affleck, stvari postaju još zanimljivije.

Događanja

La Verna, udruga koja svojim aktivnostima pruža podršku palijativnim bolesnicima, prošle je godine javnosti predstavila akciju pod nazivom „ZaČin ljubavi“.

Savjeti stručnjaka

Pčele ovisne o prirodi dakle med proizvode na isti način gotovo od pamtivijeka - najmanje 150 milijuna godina.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.