Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Studenti i glazbenici pomažu!

Humanitarni koncert za centar "Stančić" u Dugom Selu.

Mladih jedanaest studentica iz humanitarne udruge Udruga Dobrih Studenata (UDeS) odlučila je pomoći Centru za rehabilitaciju „Stančić“. Organizirale su humanitarni koncert koji će se održati 9. svibnja u zagrebačkom klubu Boogaloo.

– Znali smo kako želimo pomoći. Za centar „Stančić“ odlučili smo se zbog lošeg stanja u kojem se nalazi objekt, rekla je jedna od organizatorica i članica Udruge, Marina Knežević.

Centar za rehabilitaciju „Stančić“ je ustanova koja pruža usluge smještaja, zdravstvene skrbi, njege, odgoja i osposobljavanja po posebnim uvjetima, te niza okupacijskih i rehabilitacijskih sadržaja osobama s intelektualnim poteškoćama.

Većina glazbenika nije mogla doći zbog „Porina“

Na humanitarnom koncertu će tako u velikoj dvorani nastupiti Splićani Wanted King, koji sviraju „stvari“ rock’n’roll kralja Elvisa Presleya, zatim  osebujni zadarski hop-cup band Sexymotherfuckers, zagrebački rockeri Replica, mladi intrigantni band ApsoLud te DJ Mezcal.

Program u maloj dvorani je za ljubitelje housea pa tako uživajte u ritmovima koje izvode E-BASE, Christian M., Tonko a.k.a. Nicehell i Cream.

– Zvali smo sve izvođače do čijih brojeva smo mogli doći, ali problem je što je isti dan i dodjela diskografske nagrade „Porin“. Glazbenici koje smo dobili nastupaju besplatno, a sav prihod ide za obnovu centra, pojašnjava Knežević.

Po cijeni od 30 kuna u pretprodaji i 40 na dan koncerta možete i vi pridonijeti ovoj akciji. Osim u Boogaloou štandovi s kartama bit će postavljeni na Ekonomskom fakultetu, PMF-u, Farmaceutskom fakultetu te mnogim drugima.

– Super je što nam je „Zrinjevac“ odlučio donirati cvijeće kojim ćemo uljepšati centar „Stančić“. Od prikupljenog novca kupit ćemo boju za zidove te još neke potrepštine kako bi život 380 stanara koji su trenutno tamo bio što ugodniji, govori Marina.

Ovih jedanaest dobrih studentica su i privatno prijateljice, a za dva tjedna od koncerta namjeravaju i svoje ruke zaprljati kako bi pomogle onima kojima je pomoć najpotrebnija. Svi oni koji osim novčanim putem žele pomoći i radom ruku svojih mogu se javiti na mail [email protected].


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

jedan od najvećih je Elvis Presley, koji se svojim glazbenim postignućima upisao u povijest te dan danas živi kroz svoju najveću ostavštinu, glazbu.

Zanimljivosti

Jučer, 24.4.2022. godine je održana online konferencija u okviru projekta Ojačaj me da jačam druge koji provode Međunarodna mreža poslovnih žena i Sportsko učilište...

Drama Queen

Gledajući snimke sa zagrebačkog Jaruna, shvatila sam da smo negdje debelo pogriješili. A ono što me posebno zgrozila je riječ “bunt” u pokušajima opravdanja...

Dobar posao

U sklopu otvorenja IZLOŽBE HRVATSKOG DIZAJNA 1718, u Muzeju za umjetnost i obrt održana je i svečanost dodjele nagrada i priznanja najboljim dizajnerskim radovima...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.