Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
seksualno
seksualno

Seks

Stvari koje morate probati prije nego se skrasite

Da bi izbjegli žaljenje, bilo bi dobro “iživjeti” se prije nego što se skrasite

Naravno, prva stvar koju na koju trebate osobito pripaziti jest vaše zdravlje. Ne isplati se nimalo riskirati zbog pola sata užitka. Ulazak u brak ili ozbiljnu vezu – htjele to žene priznati ili ne – ipak mijenja način života. Solo žene imaju osjećaj da su svi oko njih u vezama, a ljudi u vezama (ili braku) vjeruju da cijeli svijet izlazi vani i odlično se provodi. Da bi izbjegli žaljenje, bilo bi dobro “iživjeti” se prije nego što se skrasite. Ako ste dobro ispitali teren i apsolutno ste sigurni, pogledajte kojih 8 vrsta seksa morate probati prije nego što se skrasite.

1. Seks sa zgodnim strancem

Jedva da možete izgovoriti njegovo ime, ali vam je njegov naglasak vrlo privlačan. Bilo kako bilo, nemojte propustiti priliku, a pritom možete naučiti nešto o drugoj kulturi, običajima, pa i poneku stranu psovku. Ljetne avanture ostaju u lijepom sjećanju…

2. Seks s “onim pravim”

Mislili ste da je on taj, ali nije. Slomio vam je srce i pitate se hoće li seks ikada biti tako dobar. No, kada sretnete doista onog pravog, znat ćete da je ovaj bio samo test koji će vašu vjernost učiniti jačom.

3. Obdareni

Oko toga su stvoreni mnogi mitovi te ako vam se pruži šansa, probajte, inače ćete se uvijek pitati koliko je velik preveliki. Uostalom, imat ćete osobno iskustvo i shvatiti kako najčešće veličina zapravo i nije važna.

4. Loš seks

To je onaj tip seksa nakon kojega se odmah želite istuširati. Pomoći će vam da cijenite dobar seks, pa čak i onaj prosječan. Ono kad se zapitate što vam je bilo!

5. Seks s rock-zvijezdom/glumcem/umjetnikom

Tko ne mašta o tome da bude nečija muza? Osjećate se kao centar svijeta! A nakon toga jeftino. Ali, uvijek će to biti zanimljivo iskustvo ili priča. Stoga, budite nečija muza… u krevetu.

6. Analni seks

Trebali biste znati odgovara li vam to prije nego što se skrasite. Isprobajte ga s nekim kome vjerujete, najbolje sa slatkim dečkom blage naravi, koji je supernježan te neće navaljivati ako vam se ne svidi. Za bilo koga, sama činjenica da se upuštaju u nova iskustva, doživljavaju nove osjećaje i pružaju nove dodire, može biti izrazito zadovoljavajuća.

7. Seks s djevojkom

Ne morate otići do kraja, no nije naodmet barem probati poljubiti drugu djevojku. I ne računa se ako to radite da privučete mušku pažnju, svaku avanturu najbolje je konzumirati u privatnosti. Postoji određeni nivo razumijevanja vaše seksualnosti koji dolazi iz odnosa s drugom ženom, bez obzira na to koliko ste hetero i koliko ovo može biti čudno. Muškarci ionako najčešće maštaju o seksu s dvije žene…

8. Seks s mlađim/starijim

Postoje stereotipi koji kažu da će vas stariji muškarac obasipati darovima i pažnjom, a s mlađim ćete se seksati danonoćno. No nije loše napraviti komparaciju, mogli biste se iznenaditi onim što ćete otkriti o muškarcima generalno. Izvor: Metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks i osjećaji

Kada govorimo o rodovima ili seksualnim orijentacijama, danas postoje mnoge, što nije čudno da značenja nekih može zbuniti.

Savjeti stručnjaka

Uz sve tabue i zablude koje okružuju žensko intimno zdravlje i daju krivu perspektivu u kritičkim raspravama, teško je odvojiti istinu od mitova.

Seks

Obdareni ili ne, ako „On“ ne stoji, od seksa ništa.

Seks

Malo smo istražili najčešće mitove i istine o seksu u dugotrajnim vezama te vam donosimo 8 najčešćih mitova u nastavku teksta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.