Stvari koje muškarac nikada neće primijetiti na vama

Iako ponekad zna biti frustrirajuće, postoje stvari koje muškarac nikada neće primijetiti na ženi. I dok vas manjak njegove pozornosti najčešće dovede do ludila, moramo priznati da je nekada njihova smetenost uvelike dobro došla. Pomirite se s time da on ne razlikuje sve nijanse plavih majica koje posjedujete i budite sretne što u njegovom rječniku ne postoji riječ ‘celulit’.

Nova torbica

Imajte na umu da muškarac nikada neće shvatiti odnos koji žene imaju prema ovoj kraljici modnih dodataka. Za njega je torbica samo mjesto na koje spremate gomilu nepotrebnih stvari, pa stoga niti ne čudi da je ne primjećuje.

Obrijane/neobrijane noge

Osim ako nije stvarno alarmantno stanje i britvicu niste u ruke primili još od ljeta, vaša bolja polovica se neće buniti.

Promjena frizure

Istina, sjedili ste 3 sata kod frizera, upijali gomilu nepotrebnih informacija i tračeva, trpjeli usiljene komplimente i najmanje što biste trebali dobiti nakon tog iscrpljujućeg procesa je kompliment. Međutim, osim ako niste napravili drastičnu promjenu boje i skratili kosu za 10 centimetara, on to neće primijetiti.

kosa tekstNove cipele

Moramo vas razočarati, ali koljena su granica muškog pogleda. To je činjenica.

Koji celulit?

Vrijeme je da postanete svjesni jednog ljudskog fenomena – samokritičnosti. ‘Draga, ali ti nemaš celulita’ nije bezočna laž, on to stvarno misli.

Može i bez šminke

Iako niti jedna žena neće u ovo povjerovati, muškarcu je ponekad vaš make up posljednji na pameti. Prije nego ga optužite da vas pokušava zavesti na jeftin način, razmislite kako je lijepo kada vas netko voli baš onakvima kakvi jeste.

zena tekstPodočnjaci

Razmislite još jednom. Tko bi htio da itko primijeti da niste spavali cijelu noć i da više podsjećate na mungosa nego na ljudsko biće.

Nove traperice

Oni ne znaju razliku niti između svojih traperica. Vrijeme je da odustanete!

Preinake u stanu

Znamo da ste jako uzbuđene zbog svojih novih podmetača za čaše, no ispijanje soka je za njega puka fizička radnja koju čini kada je žedan, bez previše estetike.