Stvarnost možete izabrati

 – Transurfing je moćna tehnika upravljanja stvarnošću o kojoj se govori u trilogiji Transurfing, ruskog fizičara Vadima Zelanda. Prema transurfingu, stvarnost nije nešto na što ne možemo utjecati nego je čak možemo i birati. Pretpostavka je da postoji prostranstvo varijanti u kojem se čuvaju scenariji za sve što je bilo, što jest i što će biti. Pod određenim uvjetima, energija ljudskih misli može materijalizirati određenu varijantu,- objasnila je Vlasta Prohaska, predstavnica Planetopije koja je izdavač knjige.

U trećoj knjizi iz trilogije, intrigantnog naslova „Naprijed u prošlost“, autor govori o putovanju kroz vrijeme te objašnjava razne fenomene prostora i vremena koji nas uvijek iznova iznenađuju.

Također, knjiga sadrži i prepisku autora s čitateljima koji iznose svoje konkretne životne probleme, pa i one ljubavne prirode, a on savjetuje kako ih riješiti primjenjujući principe transurfinga.

Kako vratiti voljenog muškarca

Tako jedna čitateljica moli autora da je savjetuje kako vratiti voljenog muškarca.

Vadim Zeland upozorava da uvijek trebamo najprije dobro razmisliti želimo li zaista vratiti izgubljeno i ponovo zadobiti ljubav osobe koja nas je ostavila. Možda se ovakvim razvojem situacije spašavamo od još nam nepoznatih problema. Da bismo donijeli odluku trebamo osluhnuti „šum jutarnjih zvijezda“, tihi šapat svoje duše koja nam ukazuje na pravo rješenje.

Ako ipak zaključite da doista želite vratiti voljenu osobu, potrebno se usmjeriti na dva važna koncepta transurfinga – unutarnju i izvanjsku namjeru. Naša je unutarnja namjera usmjerena na naš osjećaj vlastitog značenja koji pokušavamo potvrditi i kao takva nije dovoljna za ostvarenje cilja.

Djelujemo li samo unutarnjom namjerom, to će se svesti na uvjeravanje druge strane i organiziranje raznih akcija u svrhu obnove ljubavnog odnosa. Ako i uspijemo, stvari neće biti kao prije. Kako postupiti? Odgovor se krije u moćnoj izvanjskoj namjeri koja nastaje kad su duša i razum usklađeni.

Unutarnja namjera vašeg partnera također je usmjerena na zadovoljavanje osjećaja vlastitog značenja i zato se, da biste vratili voljenu osobu, morate odreći svoje unutarnje namjere.

Voljenu je osobu moguće vratiti samo izvanjskom namjerom, a vaša će se unutarnja namjera preobraziti u izvanjsku kad se vaše djelovanje preusmjeri na zadovoljenje potrebe partnera. Time ćete usrećiti partnera, ali i dobiti od njega ono što želite.

Koncept freile

Ovdje djeluje koncept nazvan- freile, čije načelo glasi: Odrecite se namjere da nešto dobijete, zamijenite je namjerom da nešto date i dobit ćete ono čega ste se odrekli.

To načelo djeluje vrlo učinkovito, kao da je prste umiješala neka čudesna sila. Uvjerite se sami – jednostavnije je nego što se čini. I ne zaboravite da sami odabiremo svoju stvarnost, a transurfing vas može u tome poučiti.