Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Stvorite atmosferu: Neodoljiva moć glazbe

Glazba je snažan medij koji može smanjiti tjeskobu, sniziti krvni tlak, te poboljšati raspoloženje, san i pamćenje.

Kada razmišljamo o seksualnom užitku, većinom se fokusiramo na vizualne i taktilne aspekte, no što je sa sluhom? Glazba je snažan medij koji može smanjiti tjeskobu, sniziti krvni tlak, te poboljšati raspoloženje, san i pamćenje. Zvuk može biti jednako uzbudljiv kao bilo koje drugo osjetilno iskustvo.

Zapravo, korištenjem snage zvuka možemo značajno poboljšati solo seksualno iskustvo, što rezultira pojačanim osjećajima i intenzivnijim orgazmima. Nadahnuti omiljenim melodijama i zvukovima, LELO pruža savjete kako stvoriti seksualnu atmosferu uz pomoć zvuka.

Prema nedavnom istraživanju brenda LELO, 59.7 % ispitanika smatra da glazba može ‘’probuditi’’ libido, a 50 % ih smatra kako stvara raspoloženje za bolji seks. Zanimljivo, zar ne? Slušanje glazbe tijekom seksa definitivno može podići vaš užitak na sasvim novu razinu. Ovo je osobito istinito ako prakticirate auralizam. Mnogi od nas mogu čuti neku melodiju ili biti opčinjeni zvukom koji nas uzbuđuje zbog čega zatim osjećamo veću seksualnu povezanost sami sa sobom ili svojim partnerom.

Stvaranje vaše seksualne glazbene pozadine

Stvaranje vaše seksualne glazbene pozadine intimno je putovanje koje počinje istraživanjem i eksperimentiranjem. Započnite identificiranjem zvukova koji rezoniraju s vama i doprinose vašem libidu.

Nakon što pronađete zvukove koji vam odgovaraju, razmislite kako ih uključiti u svoju rutinu masturbacije. Masturbacija je vrlo osobna i intimna, a za mnoge ljude kombinacija s glazbom može stvoriti nove razine uzbuđenja i užitka.

Kako zvukom poboljšati svoje seksualno iskustvo

Bilo da prvi put istražujete svoje tijelo ili želite začiniti svoje solo sesije, evo par ideja kako zvukom poboljšati svoje seksualno iskustvo:

Glazba kao pojačivač raspoloženja

Glazba može poboljšati raspoloženje u svakoj situaciju, tako i masturbaciji, uključujući masturbaciju. Eksperimentirajte s različitim melodijama i playlistama kako biste pronašli savršenu glazbenu podlogu za svoje solo sesije. Bilo da preferirate senzualne ritmove jazza, strastvene melodije klasične glazbe ili pulsirajuće ritmove elektroničke glazbe, pravi zvuk može vam podići raspoloženje i pojačati osjećaj uzbuđenja.

Erotski audio sadržaj

Zahvaljujući internetu, postoji mnoštvo erotskih audio sadržaja dostupnih na dohvat ruke. Audio erotika seksualno je eksplicitan sadržaj u obliku naracije, često popraćen stenjanjem i uzdasima. Audio erotika vas može učiniti kreativnijim i pomoći vašem libidu. Uz nju, možemo stvoriti vlastite vizualne elemente koji odgovaraju našim preferencijama i ukusima, bez obzira na to koliko jedinstveni bili. Zatvorite oči, stavite slušalice i pustite da vas zavodljivi zvukovi odvedu na putovanje samospoznaje i užitka.

Partnerska igra

Ako ste u vezi na daljinu ili jednostavno uživate u dijeljenju intimnih iskustava sa svojim partnerom, uključivanje audio komunikacije u vašu rutinu masturbacije može biti nevjerojatno stimulativno. Bilo da se radi o strastvenom pozivu, video pozivu ili čak samo razmjeni glasovnih poruka, slušanje glasa vašeg partnera može rezultirati osjećajem povezanosti i privlačnosti, povećavajući vaš užitak.

Kako bi vam bilo još zabavnije, probajte SIRI™ 3, vibrator aktiviran zvukom. Vibracije SIRI™ 3 mogu se sinkronizirati sa zvukom (glazbom ili vlastitim zvukovima) tijekom intimne igre.

Senzorna deprivacija

Ovo je jedan od načina za istraživanje igre osjetila za početnike. Uključuje uskraćivanje jednog ili više osjetila. Kada se jedno od vaših osjetila ‘’ukloni’’, ostala se pojačavaju, stvarajući vrlo intenzivno osjetilno iskustvo. Jedan od načina uključivanja u senzornu deprivaciju je uklanjanje sluha. Može biti veoma erotično uživati u seksu bez da čujete partnerovo stenjanje i druge okolne zvukove, samo promatrajući njihove reakcije očima.

U svijetu u kojem je osjetilna stimulacija ključna za otkrivanje užitka, osjet sluha nudi primamljivu priliku za poboljšanje iskustva masturbacije. Prihvaćanjem zvuka kao moćnog alata za užitak i istraživanje, pojedinci mogu pronaći nove razine zadovoljstva. Eksperimentirajte s različitim zvukovima, glasovima i scenarijima kako biste otkrili što vam najviše odgovara.

Ne propustite

Horoskop

A kakve smo kao ljubavnice, saznajte u simpatičnim recima...

Život u dvoje

Zašto je i dalje toliko kontroverzno da neke starije žene vole mlađe muškarce?

Seks

Moderni uređaji za užitak značajno su se razvili, dajući prednost diskreciji, prenosivosti i funkcionalnosti.

Seks

Neuhvatljiva, a za neke i kontroverzna područja, dugo su bila nešto poput svetog grala seksa. No, jeste li ikada čuli za A-točku?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.