Sudjelujte u čaroliji shoppinga u Vlaškoj ulici

Vlaška ulica ostala je i dan danas slika i prilika starog Zagreba. Između starih fasada i zaboravljenih haustora još se uvijek tu i tamo može pronaći pokoja češljaonica ili jedna od onih trgovina u kojoj možete kupiti sve – od igle do lokomotive.

Stoga vas s posebnim veseljem pozivamo na Dane Vlaške ulice koji se održavaju idućeg vikenda, točnije od 12. do 14. prosinca u centru grada. Iz mjeseca u mjesec, ulica u srcu grada Zagreba koja je puna različitih trgovina s odjećom, obućom, barovima, restoranima, pizzerijama, frizerima i pedikerima nudi svoje proizvode i usluge po sniženim cijenama.

vlaska tekstČetrdesetak lokala označeni prepoznatljivim crvenim balonima pružit će posjetiteljima ugodnu i povoljnu kupovinu. Udruženim snagama, ‘mali’ obrtnici žele pokazati svu raskoš svoje ponude i dokazati da unatoč konkurenciji, koju stvaraju veliki trgovački centri kupci mogu uživati i priuštiti si ugodan i kvalitetan shopping bez prevelike gužve i sa što manje stresa.

Da su Dani Vlaške pun pogodak dokazuje sve brojnija posjećenost i kupovina u prijateljskom ozračju i gostoljubivosti ljubaznih trgovaca.