Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Sudjelujte u čaroliji shoppinga u Vlaškoj ulici

Dani Vlaške ulice od 12. do 14. prosinca

Vlaška ulica ostala je i dan danas slika i prilika starog Zagreba. Između starih fasada i zaboravljenih haustora još se uvijek tu i tamo može pronaći pokoja češljaonica ili jedna od onih trgovina u kojoj možete kupiti sve – od igle do lokomotive.

Stoga vas s posebnim veseljem pozivamo na Dane Vlaške ulice koji se održavaju idućeg vikenda, točnije od 12. do 14. prosinca u centru grada. Iz mjeseca u mjesec, ulica u srcu grada Zagreba koja je puna različitih trgovina s odjećom, obućom, barovima, restoranima, pizzerijama, frizerima i pedikerima nudi svoje proizvode i usluge po sniženim cijenama.

vlaska tekstČetrdesetak lokala označeni prepoznatljivim crvenim balonima pružit će posjetiteljima ugodnu i povoljnu kupovinu. Udruženim snagama, ‘mali’ obrtnici žele pokazati svu raskoš svoje ponude i dokazati da unatoč konkurenciji, koju stvaraju veliki trgovački centri kupci mogu uživati i priuštiti si ugodan i kvalitetan shopping bez prevelike gužve i sa što manje stresa.

Da su Dani Vlaške pun pogodak dokazuje sve brojnija posjećenost i kupovina u prijateljskom ozračju i gostoljubivosti ljubaznih trgovaca.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Ugodan interijer, profesionalno osoblje, pristupačno mjesto, opuštena atmosfera odlična i za poslovni ručak, ali i za romantičnu večeru nalazi se na adresi: Nova Ves...

Zanimljivosti

Prvo profesionalno Zagrebačko kazalište izgrađeno je 1834. kao želja veletrgovca Kristofora Stankovića koji je 1833. uplatio lutriju u Beču te dobio glavni zgoditak.

Zanimljivosti

TEN22 na adresi Smičiklasova 22 otvoren je u prosincu od ponedjeljka do petka od 08:00 do 22:00 i subotom od 10:00-22:00.

Gastronomija

Vrganji, kesteni, kukuruz, jabuke, kruške, pagar i janjetina okosnica su jesenskog menija kreativnog tima Beštije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.