Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Sudjelujte u našem darivanju: Bezbrižno ljeto bez komaraca

Za ljeto bez komaraca pobrinut će se Dea Flores.

Radujete se ljetu? I mi isto! No, pri pomisli na ljeto odmah se sjetimo i dosadnih zujavaca koji trenutno mogu upropastiti savršen ljetni ugođaj!

Znate li da su komarcima plavuše zanimljivije od brineta? Žene su im obično privlačnije žrtve od muškaraca zbog razlike u hormonima koje produciraju? Privlačnija im je tamnija odjeća i osobe koje su pile pivo?
Kako bi bezbrižno uživali u ljetu te ne bi morali mijenjati svoje životne navike, idealno prirodno rješenje dolazi iz Dea Flores u obliku dva nova proizvoda!

Dea Flores organsko ulje s repelentnim svojstvima

NATRUE certificirana organska kozmetika predstavlja najčišće i najefikasnije sastojke koji su pretočeni u Dea Flores Ulje s repelentnim svojstvima. Izvrsno hranjivo ulje za tijelo s ugodnim biljnim mirisom potpuno prirodno odbija komarce i insekte. Najbolja repelentna ulja karanje, andirobe i neem-a u kombinaciji s osvježavajućim i učinkovitim eteričnim uljima omogućavaju bezbrižan boravak u prirodi.

page

Dragocjena organski certificirana biljna ulja bez DEET-a čine ovaj proizvod idealnim za djecu i odrasle. 95% sastojaka ovog proizvoda je iz organskog uzgoja, dok je 100% sastojaka prirodnog porijekla.
Također, premijerno na hrvatskom tržištu Dea Flores predstavlja certificirano ulje nakon ugriza komaraca i insekata.

Superiorna kombinacija učinkovitih organskih ulja kantariona, nevena, tamanua i manuke ublažit će upalnu reakciju, umiriti iritiranu kožu te djelovati antiseptički na mjesto ugriza.
Nježna 100% prirodna NATRUE certificirana formulacija bez alkohola, konzervansa i kemikalija primjerena je djeci i odraslima. Priuštite sebi i svojim najmilijima najbolje iz prirode!

[box style=”0″]

Darujemo dva poklon paketa u kojima se nalaze Dea Flores Ulje nakon ugriza komaraca i insekata te Dea Flores Ulje s repelentnim svojstvima.

Što trebate napraviti? Pošaljite mail na [email protected] :

  • stavite naslov DEA FLORES
  • dodajte svoje kontakt podatke
  • obavezno lajkajte i post objavjen na našoj Facebook stranici

Prijave primamo do 25. svibnja, točno u podne.

Dobitnice: Ana Gjergja Matešić i Tamara Franjević.

[/box]

Više

Moj dom

Zaboravi na zujanje, ubode i svrbež kože uz sljedeće trikove iz prirode.

Savjeti stručnjaka

Sve što vam treba za ljeto bez komaraca i dosadnih insekata nalazi se na jednom mjestu.

Savjeti stručnjaka

U bio&bio trgovine stiglo je prirodno i učinkovito sredstvo protiv komaraca i krpelja. BIO Repelent Predator aerosolni je repelent baziran na prirodnim esencijalnim uljima.

Istaknuto

Izradite svoj čudesni serum sa sedam veličanstvenih ulja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.