Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Sumrakomanija u susret Praskozorju

Od 14. do 16. studenog u CineStar kinima čeka vas filmski maraton, party i cool nagrade.

Fenomen Sumraka nije lako objasniti. Rasplet najljepše ljubavne priče svih vremena s nestrpljenjem očekuju milijuni gledatelja širom svijeta, a CineStar uoči finala donosi Sumrak maraton koji će se održati u svim gradovima. Ovo je jedinstvena prilika svim obožavateljima da pogledaju sva tri filma iz Sumrak sage, tri večeri za redom, a točno u ponoć i minutu imat će priliku među prvima u svijetu pogledati najočekivaniji film godine, Sumrak saga: Praskozorje, 1. dio.Za najveće fanove u CineStaru su pripremili jedinstveni kino party na kojem će se zabavljati i plesati uz ritmove najpoznatijih uspješnica iz filmova, počastiti se pićima dobrodošlice, a osim DJ-a, za odličan ugođaj pobrinut će se i partner filma Schwarzkopf koji je za posjetitelje pripremio nagradne igre, poklon pakete i Look a Like natječaj u kojem će se uz pomoć frizera svatko moći pretvoriti u Bellu, Edwarda ili Jacoba.Filmove u CineStar kinima možete pogledati prema sljedećem rasporedu – Sumrak – 14. studenog u 20h, Mladi mjesec – 15. studenog u 20h, Pomrčina – 16. studenog u 20h, Praskozorje – 16./17. studenog u 00:01h. Ulaznice za Sumrakomaniju u Cinestaru mogu se kupiti u svim centrima i putem web stranice Blitz CineStara.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

„Ubojstvo u Veneciji“, najnovija filmska adaptacija snimljena prema knjizi Agathe Christie, stigla je u CineStar kina diljem Hrvatske.

Zanimljivosti

Akcija vrijedi na svim CineStar lokacijama u Hrvatskoj, a odnosi se na  klasične projekcije kao i za IMAX 2D i IMAX 3D filmove.

Zanimljivosti

Novi hvaljeni film "Beskrajna ljubav", premijerno prikazan na festivalu u Veneciji s fantastičnom Penelope Cruz gledamo u kinima od 24.8.!

Zanimljivosti

Prvi igrani film o popularnoj lutki “Barbie“ ružičasta je ekstravaganca koju medijska kampanja reklamira kao film za djecu, no radi se o egzistencijalnoj drami...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.