Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Sunčana Seletković: Moguće je vježbati od kuće

Sunčana Seletković je kreatorica BUDIFITMAMA online programa mršavljenja i oblikovanja tijela.

Sunčana Seletković je kreatorica BUDIFITMAMA online programa mršavljenja i oblikovanja tijela. Kroz svoje programe vježbanja i pravilne prehrane motivirala je tisuće žena da krenu na put prema aktivnom i zdravom životu. Na tom putu one nisu samo otpustile kilograme nego su postale pune samopouzdanja i svjesne svojih mogućnosti. Kroz programe one su osvijestile važnost brige o sebi i zadovoljavanja vlastitih potreba.

Kako je nastala „Budifitmama“

Projekt Budifitmama nastao je iz osobne frustracije. Nakon što sam rodila svoju djevojčicu nikako se nisam mogla riješiti kilograma koji su mi ostali nakon trudnoće. Iako sam prije trudnoće bila vrlo aktivna i bavila se fitnesom, s malim djetetom koje je imalo svoje potrebe teško je bilo odvajati po sat vremena nekoliko puta tjedno za odlazak na vježbanje. Zato kreiram programe vježbanja i mršavljenja za mame koji se mogu vježbati od kuće po unaprijed snimljenim video treninzima od samo 20 minuta, u vrijeme koje mami odgovara. Uz to ona dobije i jelovnik s receptima kreiranim od magistre nutricionizma Jelene Pugelnik po kojem se hrani. I na kraju, postane dio zatvorene grupe žena u kojoj se žene međusobno motiviraju i hrabre kako bi odradile program sa što manje kriza.

Za praćenje mojih programa vježbanja i oblikovanja tijela dovoljan je samo internet i 30 minuta dnevno. Ne mora se izlaziti van iz kuće, niti su potrebni posebni rekviziti za vježbanje. Svi materijali se šalju na mail što uključuje unaprijed snimljene video treninge, plan prehrane, tabela za izračun dnevne potrebe kalorija i tabela za praćenje rezultata. Za Facebook grupu je također potrebna internetska veza.

Dakle, vježbačice imaju plan, strukturu i dinamiku kroz različite treninge (koji se mijenjaju svaki tjedan) i u svakom trenutku znaju što trebaju raditi. Na taj način nisu prepuštene same sebi. Iako su sve tri komponente jednako važne, moram spomenuti da jedan element ipak preteže a to je podrška i motivacija. Facebook grupa u kojoj se svi zajedno družimo daje ogromnu motivaciju i putokaz. U grupi su žene koje su već prošle svoju transformaciju pa mogu savjetima i malim trikovima pomoći „novijim“ ženama da prebrode krize. U grupi smo i nutricionistica i ja koje pratimo njihove objave, odgovaramo na pitanja i dijelimo savjete. Ja sam svojim vježbačicama dostupna i putem mobitela i maila pa im na taj način dajem podršku, tješim, usmjeravam i ohrabrujem da nastave dalje.

U Facebook grupi svaki tjedan održavam live video prijenos u kojem obrađujemo teme tipa kako se najlakše organizirati i isplanirati vrijeme za vježbanje; kako organizirati prehranu; kako se othrvati emocionalnoj gladi; kako preuzeti kontrolu nad vlastitim zdravljem; kako preuzeti odgovornost i još mnoge druge teme vezane uz pridržavanje programa, dosljednost i motivaciju.

Projekt Budifitmama je baš „pogođen“ i izazvao je velik odaziv žena jer im pruža baš ono što nedostaje na fitness tržištu. Kroz moje programe do sada je prošlo više od 2000 žena (neke i više puta) a zajedno smo skinule više tisuća kilograma.

Budifitmama omogućava mamama:

 • da vježbaju od kuće i u samo 20 minuta dnevno odrade učinkovit trening,
 • da se zdravije hrane prema stručnim i jednostavnim jelovnicima naše nutricionistice koji su vrlo maštoviti, sadrže cjenovno prihvatljive namirnice i što je vrlo važno, dostupne na našim tržnicama ili u supermarketima
 • da imaju podršku u zatvorenoj Facebook grupi u kojoj su žene s istim ili sličnim izazovima, stilom života i ciljem a to je smršavjeti, ojačati svoje tijelo i zdravo se hraniti. Jer kad uz sebe imaš vojsku žena koje su prošle ili prolaze isti put kao i ti, puno je lakše uz takvu podršku biti dosljedan i ostati motiviran.

Vježbanje više nije napor i izvor frustracije nego zabava praćena toplom podrškom drugih mama koje prolaze kroz isti proces. Mamama su uvijek dostupni profesionalni savjeti iz područja vježbanja i nutricionizma i u takvom okruženju neuspjeh gotovo da nije moguć.

Sa svojim vježbačicama razvijam posebnu vezu od povjerenja. One znaju da mi se u svakom trenutku mogu obratiti za savjet. Ohrabrujem ih u kriznim situacijama i pokazujem im smjer, ne dam im da odustanu i tješim ih. Jer normalno je umoriti se, posrnuti i ponekad se osjećati loše. Svi smo mi ljudi od krvi i mesa. U takvim situacijama dovoljno je samo poslušati ih, reći im koju lijepu riječ i tako ohrabriti da nastave s programom.

Autorica sam priručnika “15 minuta dnevno do vitkog tijela”, koji je prodan u više od 1000 primjeraka.

U posljednjih 30 godina stekla sam iscrpno iskustvo na području vježbanja i zdrave prehrane.

Posjedujem certifikat International Fitness Association-a iz sportske prehrane, aerobika i osobnog treninga; Certifikat International Sports Science Association za osobnog trenera te Uvjerenje Fitnes učilišta iz Zagreba o osposobljavanju za instruktora fitnesa. Trenutno pohađam Učilište „Magistra“ edukaciju za trenera funkcionalnog fitnesa.

BUDIFITMAMA FAT BURNER

Sunčana Seletković, kreatorica branda Budifitmama za mršavljenje i oblikovanje tijela za zaposlene mame poziva vas da se priključite njenom programu Fat Burner od 8 tjedana. To je program napisan u obliku interaktivnog vodiča za praćenje programa.

U njemu ćete dobiti:

 • Interaktivan vodič za praćenje programa od 26 strana
 • Plan prehrane i program vježbanja tjedan za tjednom koji se lako prati
 • Unaprijed snimljene video treninge od samo 15 minuta koji su vrlo učinkoviti, specijalno kreirani da ubrzaju metabolizam kako bi sagorijevao masne naslage još dugo vremena nakon treninga. To su vježbe koje se lako izvode od kuće, na putu ili u hotelu bez skupih rekvizita*Dovoljan je jedan klik na link treninga
 • Dva tjedna plana prehrane kreirani od stručnjaka, mag. nutricionizma Jelene Pugelnik
 • Dva tjedna jednostavnih i ukusnih recepata koji se lako pripremaju (sezonski jelovnici za veljaču i ožujak) – sveukupno 70 recepata
 • Listu svih namirnica za nabavku

Ekskluzivan pristup Facebook grupi, gdje se mogu postavljati pitanja, komentirati i kroz koju s motivacijama i odgovorima na sva pitanja provođenje programa postaje lagano. U grupi se može komunicirati i s drugim sudionicama izazova što je odličan način za stjecanje novih prijateljstava i i inspiraciju drugih za uspjeh u ovom izazovu

BONUS – sedmodnevni Blitz detox za čišćenje organizma od otrova kako bi se što učinkovitije sagorijevale masne naslage tijekom Fat Burner programa. Blitz detox provodi se PRIJE Fat Burner programa ali nije obavezan. Blitz detox ne preporučuje se dojiljama!

*za praćenje ovog programa potreban je set od par bučica

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu. Sunčana poklanja cijeli program!

Pravila su jednostavna:

 • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #budifitmama
 • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
 • Podijelite objavu, tagirajte frendice, neka nam se i one pridruže…
 • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 21. veljače, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Maja Pušić.

[/box]

Više

Budi fit

Sunčana Seletković, osnivačica sustava za vježbanje Budifitmama, predlaže da na tom popisu bude i zanemarena stražnjica.

Dobar posao

Sunčana Seletković i njena Budifitmam, strast prenesena drugima...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.