Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Sunčane naočale od kojih se nećete odvajati

Poklanjamo vam Police poklon paket

Prvi zaljubljenici u sunčane naočale bili su glumci nijemih filmova, koji su ih upotrebljavali zato što su prve filmske rasvjete imale toliko snažne žarulje, da bi nakon nekoliko sati snimanja njihove oči bez naočala bile zakrvavljene. Danas, desetljećima kasnije sunčane naočale i dalje imaju svoju jaku ulogu u očuvanju zdravlja, no i u stjecanju modnog izričaja.

police tekstNovom interpretacijom starih pravila, Police je za proljeće/ ljeto 2014. pripremio odvažnu i upečatljivu kolekciju sunčanih naočala koja će osvojiti sve ljubitelje otkačenih trendi dodataka. Rapsodija boja na staklima naočala, upadljivi masivniji okviri i jedinstveni dekorativni uzorci glavne su karakteristike novih modela koji će podići svaku modnu kombinaciju.

Kolekcija za nadolazeću sezonu objedinjuje stilove tipične za Policeovu 30-godišnju vladavinu i moderna inovativna rješenja. Kombinacija višebojnih efekata i jarkih boja kao posljednji hit svijeta optike stvara snažan dojam i jamči potpuno originalan look.

[box style=”0″]

OSVOJITE NAOČALE

Police vam daruje sunčane naočale.

Ukoliko želite osvojiti ovu vrijednu nagradu, pošaljite sms-om ključnu riječ SHEPOLICE i svoje podatke: ime, prezime i e-mail na 60054(2,40kn/sms).

Svi osobni podaci prikupljeni ovim putem koristit će se isključivo u promotivne svrhe Specijalističke ordinacije dr. Vladimira Borića, kojima ordinacija kupce i posjetitelje web stranice informira i obavještava o novitetima i pogodnostima. Osobni podaci neće biti korišteni niti prosljeđivani drugim pravnim osobama.

Vaše prijave primamo do 30. travnja, 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnice.

Služba za korisnike: 042500871 ili na [email protected] radnim danom od 09-17 sati Organizator usluge: Medijska mreža d.o.o., Gundulićeva 45/1, 10000 Zagreb, OIB:12211827938 Tehnička podrška(davatelj usluge): Telekomunikacijske usluge d.o.o., Međimurska 28, 42000 Varaždin: OIB: 12385860076, Tel: 04250087

Dobitnica je Nikolina Dapas. Čestitamo!

Rok za podizanje nagrade je 5. lipnja 2014.

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Naš najveći problem je, barem što se tiče knjiga, taj da nismo dobro organizirani i najčešće ne možemo naći baš onu koja nam treba...

Život u dvoje

I vi nikako pronaći ili jednostavno ne znate kako zavesti muškarca? Je li u pitanju samo manjak sreće?

Trendovi

Povezanost ljudi koji nose FREYWILLE nakit, zanimljivo  je interpretirao Ante Odak kroz seriju fotografija  nadahnutih dalmatinskim tiramolima.

Trendovi

Pakiranje kofera ponekad može biti prava muka. Pogotovo kada ne znate što biste ponijeli.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.