Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Super vijest, skinimalizam je u trendu! Pronašli smo sve što tvojoj koži treba

Skinimalistička rutina uključuje dobar čistač, hidrataciju i zaštitu od sunca, te po potrebi serum za ciljani tretman.

U potrazi za jednostavnom, a učinkovitom rutinom za njegu kože, u današnje vrijeme lako je pogubiti se u masi proizvoda i koraka. Srećom, mnogi su odahnuli s povratkom minimalističkog pristupa u njezi kože – takozvanog skinimalizma. Ovaj se pristup fokusira na jednostavnost i koncept manje je više.

Minimalizam u njezi kože naglašava povratak osnovama – korištenje manjeg broja proizvoda sa sastojcima koji podupiru prirodnu ravnotežu kože. Osim uštede, ovime umanjujemo osjetljivost kože i održiviji smo spram okoliša. Skinimalistička rutina uključuje dobar čistač, hidrataciju i zaštitu od sunca, te po potrebi serum za ciljani tretman. Za dodatnu jednostavnost, preporučuju se multifunkcionalni proizvodi, najčešće u vidu hidratantne kreme koja sadrži i SPF.

MajaGalba

Kako bi promovirao ovaj pristup, Simple je uz podršku poznatih hrvatskih skinfluencerica lansirao limitirano izdanje paketa Sve što tvojoj koži treba. Tako je Skinlosophy sastavila paket za suhu kožu, Miss recenzija za masnu, a Maja Galba za mješovitu kožu. Svaki se paket sastoji od odgovarajuće varijante popularne Simple micelarne vode, gela za čišćenje, seruma i kreme. Za učinkovitu njegu lica, nije potrebno puno, zapravo je vrlo „simple“, kažu influencerice i potpisnice paketa.

Maja Galba je za mješovitu kožu odabrala Simple klasike, Kind to SkinTM micelarnu vodu koja učinkovito skida i najtežu šminku, a ne ostavlja osjećaje peckanja i zatezanja. U njezinom je paketu zatim Kind to SkinTM gel bez sapuna koji ne isušuje kožu, za dodatno dubinsko čišćenje. Tu je i lagana Kind to SkinTMVital Vitaminkrema s SPF-om 15. Za povremeno nanošenje tu je i Booster serum s vitaminima C, E i F koji smanjuje pojavu hiperpigmentacije, ujednačava ten, jača barijeru kože i usporava degradaciju kolagena.

Za masnu kožu Miss recenzija je odabrala Simple Kind to SkinTM Hydrating Cleansing Oil ulje za čišćenje koje čisti i hidratizira, a da pritom ne ostavlja masni trag. Za dodatno čišćenje u njezinom je paketu Simple Daily Skin DetoxTM Purifying gel za čišćenjekoji uklanja višak sebuma. Za ciljani tretman tu je Booster serum s Vitaminom B3 (niacinamid),koji, među ostalim, smanjuje proširene pore i regulira proizvodnju sebuma. U ovom je paketu i Water BoostTM krema, jer, kaže Miss recenzija, čak i masna koža može dehidrirati.

Za suhu kožu Skinlosophy.hr je odabrala sve iz Simple Water BoostTMlinije – od micelarne vode, gela za čišćenje do hidratantne kreme. Dok je za ciljanju njegu odabrala popularni Booster serum s hijaluronskom kiselinom i vitaminom B5.

Paketi nisu u slobodnoj prodaji, ali vam mi darujemo jedan kojeg možete osvojiti …(pojasniti kako).

Pokaži nježnost prema svojoj koži, ali ne zaboravi ju pokazati i prema sebi“, kaže Skinlosophy.hr. Na tom tragu treba istaknuti da će svaka rutina bolje funkcionirati ako za svoju kožu brinete iznutra – pijete dovoljno tekućine, dovoljno spavate, trudite se balansirano hraniti i naučite se odnositi prema stresu.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr (priznat ćemo i komentare s našeg Facebooka)
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite nas prijateljima, komentirajte… Vaše nam je mišljenje važno!
  • Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/

Prijave primamo do 16. lipnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Sanja Marić

Ne propustite

Beauty report

U tri desetljeća Jane Iredale je diljem svijeta okupila zajednicu žena kojima je jednako važna ljepota kao i zdravlje kože, za koje se šminka...

Darivanje

Za vas smo istražili što sve trebate znati o pravilnoj upotrebi balzama i maski za kosu nakon ljetnih oštećenja.

Horoskop

A kakve smo kao ljubavnice, saznajte u simpatičnim recima...

Život u dvoje

Zašto je i dalje toliko kontroverzno da neke starije žene vole mlađe muškarce?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.