Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Super vijesti iz dm-a! Besplatno make-up savjetovanje!

Besplatno savjetovanje održavat će se u 17 prodavaonica dm-a diljem Hrvatske što će zasigurno razveseliti sve žene koje već sada razmišljaju kako upotpuniti svoj blagdanski look svečanim make-upom.

Ljubiteljice make-upa očekuje novi sadržaj u dm prodavaonicama gdje će stručno educirane djelatnice dm-a pružati uslugu savjetovanja u odabiru i nanošenju make-upa te ih upoznati s raznolikom ponudom dekorativne kozmetike u dm-u. Besplatno savjetovanje održavat će se u 17 prodavaonica dm-a diljem Hrvatske što će zasigurno razveseliti sve žene koje već sada razmišljaju kako upotpuniti svoj blagdanski look svečanim make-upom.

Besplatno savjetovanje o šminkanju idealna je prilika za sve ljubiteljice dekorativne kozmetike da nauče sve što ih zanima o popularnim tehnikama nanošenja make-upa, a naročito o proizvodima koji odgovaraju njihovom tipu kože. Djelatnice dm-a koje će tijekom prosinca pružati usluge savjetovanja educirala je poznata hrvatska vizažistica Marija Butković, i to o ključnim tehnikama njege lice, konturiranja te nanošenja baze i rumenila. U fokusu su omiljeni brendovi dekorativne kozmetike Max Factor, L’Oréal, Bourjois, Maybelline i Rimmel, a savjetovanje će se održati u prodavaonicama dm-a u većim gradovima poput Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka.

Požurite u dm i odaberite savršeni make-up styling, upoznajte se s bogatom ponudom dekorativne kozmetike u dm-u i steknite nova znanja o tome kako upotpuniti svoju kozmetičku torbicu proizvodima koji odgovaraju upravo vašem tenu i osobnosti. 

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

jane iredale vrhunski je američki brend mineralnog make-upa u kojem je svaki proizvod osmišljen da njeguje i štiti kožu prirodnim biljnim ekstraktima.

Savjeti i preporuke

Imate li neke nedoumice ili uvijek želite saznati više, evo 10 beauty koraka koja nam je otkrila Tonka Ivanović Čabraja!

Beauty report

essence pokreće kampanju brenda koja, između ostalog, promiče veće prihvaćanje i rješava nasilje. Naša ružičasta boja za nas nije samo boja; to je ponos,...

Beauty report

Zaboravite na sve druge! Kolekcija šminke Tinktura sve je što vam treba u kozmetičkoj torbici.

Advertisement