Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

SuperDrama – nova Avonova maskara

Osvoji maskaru koja garantira dramatičan volumen i spektakularnu duljinu.

Kozmetička kuća Avon predstavila je maskaru SuperDrama čije je zaštitno lice manekenka Irina Shayk. Ova maskara osigurava dvostruko djelovanje – dramatičan volumen i spektakularnu duljinu u samo jednom potezu, a dostupna je u najnovijem Avonovom katalogu po cijeni od 45 kn.

Inovativna četkica s čekinjama koje izgledaju poput lopatica ventilatora nanosi dvostruko veću količinu maskare na trepavice u usporedbi s uobičajenim četkicama, a tu je i formula s jedinstvenom mješavinom laganih i silika pudera. Rezultat su trenutno maksimizirani volumen i duljina trepavica te vizualno i do 20% veće oči.Isto tako, Avonova napredna višenamjenska formula maskare SuperDrama uključuje njegujuće čestice koje trepavice proširuju od korijena do vrha, dodatno naglašavajući njihovu gustoću i bujnost.Istovremeno, čestice produljuju svaku pojedinačnu trepavicu što ističe oči pa one izgledaju i do 20 puta veće. Ova revolucionarna četkica ne ostavlja grudice, a dizajnirana je kako bi maskaru na trepavice nanijela ravnomjerno, u samo jednom potezu.OSVOJI MASKARU

Avon vam poklanja 5 komada senzacionalne SuperDrama maskare.

Ukoliko želite osvojiti najnoviju maskaru iz Avonove ponude, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom DRAMA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koja je cijena SuperDrama maskare?

Vaše prijave primamo do 29. kolovoza 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 
Dobitnice maskare su: Iva Možar, Nives Hangi Burojević, Ida Šoš, Mirjana Narančić i Darija Gujić. Čestitamo svima!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Uzevši u obzir trenutnu situaciju i činjenicu da nisam inspirirana ama baš ničim, u želji da dođem do kakve ideje, danima sam surfala Instagram...

Savjeti i preporuke

50% žena između 18 i 29 godina svakodnevno koristi maskaru kako bi istaknula svoj pogled.

Trendovi

Bilo da je u pitanju flert, putovanje, izlasci, bar na plaži ili jednostavno zujanje po gradu – važno je da ljeto miriše na avanturu.

Beauty report

Jeste li znali da je miris stimulans dobre energije?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.