Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Suradnja Tele2 i Medvjeda

Tele2 postao službeni mobilni operater KHL Medveščak Zagreb.

Hokejaši omiljenog KHL Medveščak Zagreb više ne moraju brinuti o svojim telefonskim računima – Tele2 Hrvatska postao je službeni pružatelj mobilnih usluga tog kluba. Tele2 i KHL Medveščak podržali su i fanovi Medvjeda koji su se okupili u Tele2 centru u Zagrebu gdje je predstavljena suradnja. Svi okupljeni nagrađeni su ulaznicama za prvu utakmicu Medvjeda u novoj sezoni na domaćem terenu koja će se odigrati u nedjelju, 9. rujna.

KHL Medveščak Zagreb najuspješniji je hrvatski hokejaški klub koji je u sezoni 2009/2010. primljen u regionalnu EBEL ligu."Tele2 je iznimno ponosan što je postao službeni mobilni operater ovako uspješnog kluba poput KHL Medveščak Zagreb. Prepoznali smo njihove vrijednosti i zbog toga im želimo olakšati komunikaciju. KHL Medveščak Zagreb svojim se fanovima trudi pružiti najbolji hokej u svakoj utakmici, baš kao što se Tele2 uvijek trudi svojim korisnicima pružiti najbolju vrijednost i najbolje mobilne usluge", rekla je Malin Holmberg, predsjednica Uprave Tele2."Drago nam je što surađujemo s Tele2 jer su izvrsni, zabavni i drugačiji, što je i naša odlika. Igrači su oduševljeni jer će sada moći neometano komunicirati gdjegod se nalazili i vrlo brzo stupiti u kontakt sa svojim najbližima kada su na putu. Nadamo se uspješnoj i dugoj suradnji na obostrano zadovoljstvo", rekao je Marko Antonio Belinić, generalni menadžer KHL Medveščak Zagreb.

S fanovima su se u Tele2 centru družili i popularni hokejaši Brandon Buck, Alex Leavitt i Ivan Šijan koji su također zadovoljni ostvarenom suradnjom iako u šali kažu kako ih brine što će od sada svima biti dostupni. To će najviše razveseliti njihove vjerne obožavateljice.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Budi fit

Aikido društvo Zagreb ulazi u četvrto desetljeće djelovanja (31 godina) i slavi besplatnim treninzima aikida za građane, 4.-27. rujna, u Kući aikida, Koturaška 1.

Zanimljivosti

Boris Hanžeković memorijal - WA Continental Tour Gold miting ove godine donosi čak tri dana vrhunske atletike.

Dobar posao

Ono što mi nedostaje u Brazilu nalazim u Hrvatskoj, a ono što mi nedostaje u Hrvatskoj nalazim u Brazilu.

Savjeti stručnjaka

Žene se često pitaju mogu li vježbati tijekom menstruacije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.