Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Suze, smijeh i intrige u Top Modelu

Poklanjamo vam torbe iz popularne emisije koju vodi Vanja Rupena.

Modna RTL-ova emisija "Hrvatski Top Modela by Vanja Rupena“ došla je do usijanja. Djevojke ispadaju iz natjecanja, zadatci su sve teži, a samo jedna natjecateljica će postati top model i osvojiti prestižne nagrade – ugovor sa stranom modnom agencijom, ugovor s agencijom Thalia Models za domaće tržište, te naslovnicu časopisa Elle i snimanje prvog profesionalnog modnog editorijala.Žiri Top Modela je strog ali i pravedan – poznata hrvatska manekenka Vanja Rupena savjetuje natjecateljice ali ih i stavlja na velike kušnje kako bi se kasnije što bolje mogle snaći u manekenskom svijetu. Modni stilist i urednik Saša Joka i vlasnica modne agencije "Talia models“ Tihana Harapin Zalepugin konkretnim primjedbama i pohvalama objašnjavaju natjecateljicama srž modnog businessa.U posljednjoj – šestoj epizodi ispale su dvije kandidatkinje, što je rezultiralo suzama, zagrljajima i strahom djevojaka za buduće sudbine u showu. Ipak, nove intrige svijeta ljepote očekuju nas već u nedjelju s počekom u 20 sati na RTL televiziji. Tko zna tko će sljedeći ispasti, možda upravo ona za koju niste očekivati, zato gledajte "Hrvatski Top Modela by Vanja Rupena“.Uživajte u interesantnoj emisiji i odigrajte nagradnu igru jer vam poklanjamo pet trendi Top Model torbi.

OSVOJI TORBU

RTL televizija i She.hr poklanjaju vam 5 torbi emisije Hrvatski Top Modela by Vanja Rupena.

Ako želite osvojiti ovu torbu, pošaljite poruku s naslovom TOP_MODEL na mail [email protected], te navedite točan odgovor na nagradno pitanje, svoje ime i prezime, korisničko ime na She-.hr-u, te broj mobitela, i ova prekrasna torba možda postane vaša!

Tko je zaštitno lice i voditeljica ovogodišnjeg Top modela?

Vaše prijave primamo do 17. studenog 2010. u 16 sati, nakon čega ćemo objaviti dobitnike.

Sretno!
Vaš She.hr


Drage naše,
dobitnice torbi RTL-ove emisije Hrvatski Top Modela by Vanja Rupena su: Adrijana Lepka, Tanja Zmijanac, Helena Cikojević, Doroteja Pavletić i Jelena Kolarić.
Čestitamo! Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Celebrity

U Barcaffe House of Espresso brojni uzvanici nazdravili su i koktelima na bazi kave, Espresso Martinijem i Fresh koktelom, koji su već postali hit...

Beauty report

Šest hrvatskih top modela koje smo navikli gledati na modnim pistama, u girl power kampanji pokazale su zašto je mjesec ljubavi najbolje proslaviti s...

Dobar posao

Tihana Harapin Zalepugin zaslužna je za pronalazak, otkrivanje i poslovni odgoj modela koje su rasle pod njenim okriljem, kako poslovno tako i privatno.

Događanja

Na novoj Ženskoj priči sigurno neće nedostajati pravih znalaca na temu mode.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.