Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Svaki dan probudite se uz svježi domaći kruh

Priuštite sebi i vašim najmilijima savršene doručke uz svježe pečeni domaći kruh. Obogatite ga omiljenim sastojcima, začinite omiljenim začinima i uživajte u vrhunskim mirisima i okusima koji će probuditi sva vaša osjetila.

Pekači za kruh najnoviji su mali kuhinjski pomoćnici pomoću kojih ćete s lakoćom pripremati najukusnije pekarske proizvode, ali i slastice. Tko se ne bi volio svako jutro probuditi uz opojan miris svježeg kruha koji se širi domom?

Nekoliko je prednosti koje proizlaze iz pečenja kruha u pekaču u odnosu na tradicionalnu pripremu kruha. O kupovini već zapakiranih kruhova u supermarketu niti da ne govorimo. Osim što je jeftinije, ujedno imate veću kontrolu nad onim što jedete, a uz to neminovno dolazi i puno bolji okus kruha i drugih proizvoda.

Uživajte u svježe pečenom kruhu svaki dan

Ne samo što ćete se svako jutro buditi uz miris svježe pečenog domaćeg kruha nego što vam na raspolaganju stoji toliko puno raznih recepata za kruh da ćete svaki drugi dan uživati u drugačijim ukusima. Bez obzira na to koji model pekača odabrali, svaki ima specifične postavke koje možete podesiti kako bi korica kruha bila po vašem ukusu.

Većina modela ima ugrađeno između do 20 različitih programa pečenja kruha, a osim toga možete podesiti veličine kruha te razine pečenja. Pekač kruha možete koristiti i za pripremu tijesta, ali i džemova, kompota i drugih ukusnih jela.

Odličan odabir za alergičare

Poznato je da u pekarnicama nedostaju informacije o korištenim sastojcima i alergenima koji se mogu nalaziti u pekarskim proizvodima. Izradom domaćeg kruha kod kuće u potpunosti kontrolirate sastojke te bez imalo problema sami pripremiti bezglutenski kruh, kruh bez mliječnih proizvoda ili vegansku varijantu.

Dakle, ne samo što da možete „izbaciti“ alergene nego možete dodati bilo koje druge sastojke i okuse po želji. Isprobajte karamelizirani kruh od luka i sira koji pečen u pekaču dobije savršenu hrskavu koricu.

Jednostavnost korištenja

Pekači kruha dolaze s LCD zaslonom putem kojeg podešavate sve načine i programe pečenja. Posve je jednostavan za korištenje, budući da su svi programi jasno navedeni. Na vrhu pojedinih pekača nalazi se prozorčić kroz koji možete pratiti nastanak kruha i drugih jela. Dobit ćete i knjižicu s receptima koju ćete moći nadopunjavati osobnim recepturama.

Ne propustite

Gastronomija

Omiljeni domaći brend di-go predstavio je svoja tri nova proizvoda – di-go gotove mješavine za kruh.

Suncokreti na oblacima

Nikad nisam bila od onih koji se vode krilaticom "kako ti meni, tako ja tebi".

Gastronomija

Uz juhe i čušpajze, uz namaz, kao sjajan međuobrok. Tome služe odlični hrskavi kruščići od heljdinog brašna koji su izvedivi i s pirovim brašnom...

Gastronomija

Focaccia se radi s više kvasca što joj dopušta da više naraste i postane prozračnija, kao kruh.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.