Svaki tjedan jedan T-shirt na poklon

Cilj zadovoljavanja različitih modnih ukusa, prije svega kvalitetom i rafiniranom odjećom za žene koje cijene posebnost i stil je postignut u nezaobilaznim modnim adresama brojnih Zagrepčanki u buticima Ekskada, Gattinoni i Vogue

Idealno mjesto za kupnju svakodnevne, ali i svečane odjeće po standardnim veličinama, ali i onima za krupnije žene su upravo ta tri butika. Svaka moderna žena će bez problema u jednom od njih pronaći idealan stil za sebe. 

Bogati izbor vrhunskog asortimana poznatih talijanskih modnih brandova – Gattinoni, Clips, Love Sex Money, Maria Grazia Severi, 22 Magio, Roccobarocco, Le Full i mnogih drugih, učinit će svaku modnu zaljubljenicu posebno sretnom. 

OSVOJI T-SHIRT MAJICU 

Butici Ekskada, Gattinoni i Vogue poklanjaju 5 T-shirt majica najsretnijim čitateljicama. Svaki tjedan izvlačimo jednu dobitnicu.

Ukoliko želite osvojiti ovu kul ljetnu majicu, pošaljite nam točan odgovor na postavljeno pitanje na mail [email protected] s naslovom MAJICA5 te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

U kojoj se ulici nalazi zagrebački Gattinoni butik?

Vaše prijave primamo do 16. kolovoza 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 
Dobitnica majice zadnjeg (petog)  tjedna je Marija Gojak. Čestitamo!