Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Sve pojedinosti vjenčanja

"Skinite" svoj vlastiti planer i lakše organizirajte vjenčanje!

Nije vam potrebna osoba za planiranje vjenčanja. Kako najlakše i ugodno organizirati vjenčanje možete naći na 70 stranica „Vjenčanog planera“ u izdanju portala za mladence www.vjencanje-ponuda.com.

– Besplatan, koristan, praktičan i dostupan, to su obilježja novog pomagača nervoznih mladenki. Interaktivnih 22 poglavlja savjeta možete besplatno „skinuti“ ako se registrirati na našoj stranici,- govori Dario Šuveljak, jedan od glavnih na „planer“ projektu.

Planer nudi mnoštvo podsjetnika poput troškovnika, popisa uzvanika, upitnika za pružatelje usluga, „check-liste“, obrasce, kalendare, raspored sjedenja, raspored organiziranja, predbračna pitanja, dokumente za vjenčanje i ostale bitne savjete za mladence.

U glavi mladenke

– Pokrili smo sve što se vrti u glavi mladenke. Također, primamo i eventualne komentare i zamjerke ako netko smatra da bismo ga mogli poboljšati ili dopuniti,- kaže Šuveljak.

Iako se planer za sada ne može editirati zbog zaštite proizvoda, u planu je druga verzija u kojoj će se moći upisivati u PDF te isprintati.

Predbračna pitanja

– Zanimljivost je što u planeru možete naći i predbračna pitanja na koja je dobro odgovoriti prije same odluke o ulasku u brak. Možda saznate poneku novost,- kaže Šuveljak.

Iako je povod vjenčanju većinom ljubav, troškovi samog događaja znaju zadavati muke mladencima i njihovim bližnjima. Vaš planer vam i u tom može pomoći. Postoje određene rubrike gdje možete zapisati koliko što košta i tko što plaća, da ne bi slučajno bilo zabune. Tako ćete u svakom trenutku moći kontrolirati svoj vjenčani budžet.

Vaš osobni „Vjenčani planer“ tako će vam uvelike pomoći da sa što manje stresa dočekate veliki dan te da sve prođe savršeno!


Vjenčani planer u pdf-u

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

zašla je nova kampanja hrvatskog brenda vjenčanica i svečane odjeće Kalisi design koja nosi naziv "Šumska priča", nadahnuta mitovima o vilama na našim prostorima.

Fashion report

Kaftan studio ima novu kolekciju vjenčanica namijenjenih modernim mladenkama koje vole lagane, sofisticirane modele čistih linija s pažljivo biranim i ručno rađenim detaljima.

Fashion report

Od visokog struka, preko voluminoznih rukava i beskrajno elegantnih ovratnika pa sve do koketno naglašenog stražnjeg dijela haljine i pedantno promišljenih detalja, svaka eNVy...

S modne piste

Ivana Bilić, poslovna žena, modna dizajnerica i vlasnica branda Royal Bride na svečanom je otvorenju svog novog salona kolekcijom za nadolazeću 2020. godinu oduševila...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.