Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Sve prednosti svadbe na Sljemenu

A zašto se ne biste oženili u – šumi?

U sastavu Zagrebačkog holdinga je i poslovna jedinica Sljeme-Medvednica u kojoj su ljeto odlučili iskoristiti za nove usluge. Dok u gradu vladaju teško podnošljive vrućine na Sljemenu je desetak stupnjeva manje, a Tomislavov dom i apartmanska kuća Snježna kraljica čekaju posjetitelje. Neće dugo biti prazni – nude se kao idealan prostor za svadbe.

Novopečenim bračnim parovima i njihovim uzvanicima na “najvažnijem danu u životu” nudi se odlična hrana, vrhunski spremljena tradicionalna jela, ugodan interijera i još ljepši eksterijer, 17 apartmana za odmor gostiju nakon svadbene noći i cijene koje će se svidjeti onima koji će podmirivati troškove.iTakođer, mladenci koji žele crkveno vjenčanje mogu ga imati u posebnom ugađaju kapelice Majke Božje Sljemenske te na terasama oba objekta. Gotovo da nema zamisli koja se ne može realizirati. Svadba na otvorenom? Na livadi uz apartmansku kuću dovoljno je prostora i za luksuzno opremljeni šator i za ceremoniju i veselje pod vedrim nebom.

Online-zagreb.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Sezona vjenčanja i raznih proslava u punom je jeku.

Dizajn

Na dobro poznatoj lokaciji platforme PhotoStudia Katran, samo nekoliko minuta od vreve centra grada, na adresi Radnička cesta 27, prostire se 600 m2 prostora...

Događanja

Biti kum/a velika je čast ali i još veći izazov.

Život u dvoje

Kada se zapravo brak može smatrati uspjelim?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.