Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Sve što vam treba za savršen aktivan odmor

Spoj zdravog načina života, aktivnog odmora i potpuno novog doživljaja Zagreba novi je paket usluga kojeg nudi hotel ARCOTEL Allegra.

Healthy Days paket uz smještaj u udobnosti hotelskih soba te iznimno bogatog i zdravog ARCOTEL-ovog doručka uključuje i večeru uz birana jela s ljetne Healthy Fitness karte. A kako bi imali mogućnost prilagoditi paket svojim potrebama, daje mogućnost dodatnog rezerviranja privatnih treninga s osobnim trenerom u HealthyFIT by Mario Valentić centru ili, za one željne malo većih fizičkih aktivnosti, organiziranih izleta na Sljeme koje uvijek oduševljava svojom ljepotom te daje mogućnost upoznavanja Zagreba i izvan gradske vreve.

IzletnaSljeme

Primijetili smo da sve više gostiju traži aktivan odmor, zbog čega smo odlučili razviti takav oblik paketa koji će svojim uslugama odgovoriti na njihove potrebe. Ono što usluge iz Healthy Days paketa čini posebno zanimljivima novi su programi vježbanja koje je pripremio Mario, a koje omogućuju savršeni ljetni workout. Tako ćete, sukladno svojim željama, moći vježbati na krovu hotela uz pogled na zalazak sunca iznad gradskih krovova ili isprobati neke od vježbi posebno kreiranih za parove, kojima je ovaj paket do sada bio i najzanimljiviji“, govori direktorica hotela Ljiljana Mikić.

Košaricaodintegralnogtijestaskremomodkokosailistićamabadema

A kako bi pravilno planirali aktivnosti tijekom ljeta, Mario donosi nekoliko savjeta: „Tijekom ljetnih vrućina potrebno se prije svega dobro hidratizirati i osigurati adekvatan unos tekućine. Tako su pored lubenice i dinje ukusni voćni smoothie napitci s Healthy Fitness karte idealni kao osvježenje za vruće ljetne dane. Što se tiče vježbanja, izbjegavajte outdoor aktivnosti tijekom najvećih vrućina. U tim razdobljima najbolje je odabrati indoor aktivnosti kao što su vježbe snage ili fitness, a koje moraju biti prilagođene zdravstvenom stanju i kondicijskim sposobnostima svake osobe individualno. Preporuka za ljeto su svakako vježbe u paru koje dodatno motiviraju i izuzetno su zabavne. Ponekad takva vrsta treninga može zbližiti partnere s obzirom da se trenira povjerenje i odgovornost prema partneru. A kroz zabavu, ako se primjenjuje redovito i kontinuirano, mogu donijeti i odlične rezultate što se tiče kondicije“, savjetuje fitness trener Mario Valentić.

Više

Zanimljivosti

Sinoć je u zagrebačkom CineStaru Arena centar održana svečana premijera dugoočekivane komedije 'Marginalci' za koju kažu da ćete se upiškiti od smijeha.

Budi fit

HealthyFit vikend je zapravo pilot projekt s kojim pokušavamo živjeti taj neki kraj koji nije turistički isfuran, a ima potencijala.

Duh i tijelo

Ovaj mjesec smo baš zato pitali Maria Valentića, kineziologa i promotora zdravog života, ali i oca dvoje djece što preporučuje za rekreaciju djece, kako...

Budi fit

Ljeto je pred vratima, a vi i dalje niste počeli pripremati tijelo za plažu iako želite savršeno izgledati? Niste jedini, ali zaista je vrijeme...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.